به گزارش زیرنویس، علیرضا کاظمی در دیدار با اعضای اقدام برنامه هفتم توسعه آموزش و پرورش بر استفاده مناسب از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق اهداف برنامه هفتم در آموزش و پرورش تاکید کرد.
کاظمی گفت: تکالیفی برای آموزش و پرورش مشخص شده است بدون آنکه توجهی به الزامات آن شده باشد.
وی ادامه داد: شاخص توسعه متوازن یکی از همان مواردی است که الزامات آن مشخص نیست.
به گفته وی؛ منابع مشخص و معین هستند.باید برآورد کرد که آیا می توان با توجه به منابع موجود هزینه کرد.
کاظمی تاکید کرد: باید برش استانی و نمودارهای مشخصی از شاخصهای مدنظر تدوین شود تا با توجه به آن، راهکار مطلوب را در پیش گرفت.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید ظرفیتهای هر استان را در زمینه توسعه مشخص کرد؛ گفت: سقف اعتبارات در حوزه برون سپاری مشخص است. بنابراین بهتر است اگر قابلیت توسعه وجود دارد ورود کنید.
وی به دو ماموریت مهم در این راستا اشاره کرد و افزود: معاونت متوسطه باید شاخص برنامه توسعه هفتم را مشخص کند زیرا منابع و ظرفیتها و شرایط استانها تغییر نکرده است. بنابراین باید به دنبال راهکارهای مناسب برای تحقق کامل اهداف بود.
به گفته وی؛ برون سپاری ظرفیت بی نظیری است زیرا وضعیت توسعه هنرستان ها چندان مساعد نیست؛ لذا باید هنرستان تاسیس شود اما تجهیزات مورد نیاز را نباید از منابع در اختیار وزارت آموزش وپرورش تامین کرد. در این زمینه باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد زیرا در تجهیز و بروز رسانی به دلیل مشکلات بودجهای نمی توانیم شتابان عمل کنیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی گفت: ماموریت دوم؛ تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان طبق برنامه هفتم توسعه است که باید شتاب افزونتری بگیرد.
گفتنی است در ابتدای جلسه اعضای این کارگروه در خصوص اقدامات و پیشرفتهای صورت گرفته توضیحاتی ارائه دادند.