قالیباف بعد از انتخاب فاجعهبار قاسمیان در سال ۱۳۹۹ و حدود چهار سال خرابی و زیان و دست آخر خیانت به آرمانهای حزبی، مسعود معینیپور را بر این مستند نشاند.
مسعود معینیپور استادیار دانشگاه باقرالعلوم در قم، مدیر شبکهی چهار تلویزیوین جمهوری اسلامی ایران در سالهای ۱۳۹۶-۱۴۰۰ و نویسندهی کتابهایی چون «تاثیر انقلاب اسلامی در عرصه بینالملل در کلام امام خامنهای»، «الگوی توسعه سیاسی در اندیشه امام خمینی» و… است.
معینیپور احتمالا جز خواندن کتاب، نوشتن چند جلد کتاب و رفتن به چند کتابخانه برای مراجعه به منابع و یا جلسات کتابی که در شبکهی چهار که مثلا شبکهی فرهیختهای است که به کتاب هم میپردازد هیچ سابقهی مدیریتی در حوزهی کتاب و کتابخانهها ندارد. اشکالی هم ندارد چراکه ما در این کشور به این نوع انتصابات عادت کرده و البته مجبوریم.
به دست ما چو از این حل و عقد چیزی نیست
به عیش ناخوش و خوش گر رضا دهیم، رواست
آقای معینیپور بد نیست در ابتدای کار به شما بگوییم که:
شما بر مسندی نشستهاید که طی یک دههی گذشته هیچ روی خوشی به کتاب و اهالی کتاب نشان نداده است و پیشنهاد میکنم:
۱- درب کتابخانه را به روی ملت باز کنید
۲- آغوش خود را به روی اهل کتاب و پژوهش و کتابشناسان بگشایید.
۳- تا میتوانید از مشورت متخصصین و دلسوزان به فرهنگ فارغ از هر نگاه سیاسی استفاده کنید.
۴- هر چقدر که امکان دارد منابع موجود در کتابخانه را دیجیتال و به صورت آنلاین در اختیار اهلش قرار دهید.
پینوشت:
قابل ذکر است که معینیپور بعد از حجتالاسلام سید محمود علیاحمدی ابهری، حجتالاسلام دکتر رسول جعفریان، حجتالاسلام سید علی عماد چهارمین رئیس کتابخانهی مجلس است که از قم بر این مسند مینشیند. کارنامهی آقایان ابهری و جعفریان کارنامهی قابل قبول و خوبی بوده و خاطرات خوبی از این دو نفر و فعالیتهایشان در آن روزگار در ذهنها بر جای مانده است. آقای عماد هرچند انسان خوب و البته فرهیختهای بودند اما در خصوص ادارهی کتابخانه و نتایج بیرونی آنچنان که باید موفق عمل نکردند.
* مدیرعامل اسبق خانه کتاب
منبع: صفحهی اینستاگرامی نویسنده
۲۵۹۵۷