تخم‌مرغ سوپرغذای کامل است یا عامل مرگ زودرس؟

به گزارش اطلاعات آنلاین، این که تخم مرغ یک ابر غذای واقعی است یا یک تله مرگ خوشمزه، سالهاست که مورد بحث بوده است. شاید شما هم به دلیل نگرانی در مورد کلسترول موجود در تخم مرغ، از مصرف تخم مرغ اجتناب کرده باشید. هنوز این سوال به قوت خود باقی مانده است که آیا مصرف روزانه تخم مرغ خوب است یا بد؟

تخم مرغ یک غذای غنی از پروتئین است – یک تخم مرغ بزرگ شش گرم پروتئین دارد.

 اگر تخم مرغ کامل مصرف می کنید، زرده تخم مرغ را می خورید که منبع کلسترول غذایی است. در واقع، یک تخم مرغ حاوی ۱۸۶ میلی گرم (میلی گرم) کلسترول است.

 کلسترول در مواد غذایی از جمله گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی، تخم مرغ و لبنیات نیز یافت می شود. اگر سطح کلسترول خون شما بالا باشد، در معرض خطر بیشتری برای ایجاد پلاک در شریان ها هستید که منجر به بیماری قلبی یا سکته می شود.

آلیس لیختنشتاین، دانشمند ارشد و پروفسور مرکز تحقیقات غذایی وزارت غذا و کشاورزی آمریکا (USDA) می‌گوید: از ۲هزار سال قبل توصیه بر این بوده که به خاطر وجود کلسترول از مصرف تخم مرغ خودداری کنیم، ولی تحقیقات جدید چنین چیزی را رد کرده است چون کلسترول موجود در چربی‌های اشباع شده خطرناک است.

 لیختنشتاین توضیح می‌دهد: چربی‌های اشباع، که در چربی شیر و گوشت غالب است، سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش می‌دهد، در حالی که چربی‌های غیراشباع که در بیشتر روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند، تمایل به کاهش کلسترول LDL دارند. او می‌گوید برخی از افراد به کلسترول غذایی حساس هستند، اما اکثر مردم اینگونه نیستند. اگر زرده بخورید، یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۱٫۵ گرم چربی اشباع شده است.

محققان هیچ شواهد قاطعی مبنی بر اینکه تخم مرغ باعث بیماری قلبی عروقی می‌شود، پیدا نکردند.

لیختنشتاین می‌گوید آنچه همچنین اهمیت دارد کیفیت رژیم غذایی شما در زمینه تخم مرغ است. آیا تخم مرغ را همراه سوسیس مصرف کنید یا اینکه کنار سبزیجات بسیار تفاوت دارد. اگر سطح کلسترول طبیعی دارید، می‌توانید رژیم غذایی معمولی خود را با تخم مرغ کامل کنید.

منبع: اطلاعات انلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn