به گزارش زیرنویس، آیین رونمایی از دستاوردهای اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در دولت سیزدهم، صبح امروز (۲۷ تیرماه ۱۴۰۳) با حضور حجتالاسلام والمسلمین حجت گنابادینژاد معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، علیرضا تاجفیروز مدیرکل ورزش و جوانان استان و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
تکمیل همه پروژههای نیمهتمام تا پایان ۱۴۰۶
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته توسعه گستردهای در زیرساختهای ورزشی استان ایجاد شده است، اظهار کرد: در سه ماهه نخست ابتدای امسال، بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال با بخش خصوصی قرارداد اجرا شده تا برای تکمیل پروژههای نیمهتمام از ظرفیت سرمایهگذار غیردولتی براساس مفاد قانونی موجود استفاده شود. البته این قرارداد، بخشی از سه هزار میلیارد ریال تفاهمنامه اصلی است که ذیل قانون مولدسازی اموال دولتی منعقد شده است.
وی افزود: در این باره، اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در رتبه نخست کشور قرار دارد؛ زیرا تنها اداره ورزش و جوانانی که توانسته به معنای واقعی کلمه، موضوع مولدسازی را ختم به سرمایه درگردش کند، اداره کل خراسان رضوی است. هماکنون نیز درحال پیشبرد فرآیندهای قانونی هستیم که تا پایان سال ۱۴۰۶، هیچ زیرساخت نیمهتمامی در استان باقی نماند.
تاجفیروز با اشاره به آغاز فرآیند عمرانی ساخت دهکده المپیک ثامن بهعنوان نخستین نمونه پس از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: هماکنون تنها دهکده المپیک فعال کشور همان مجموعه ورزشی آزادی است که با وجود توسعه گسترده زیرساختها پس از انقلاب، کماکان تنها نمونه موجود از دهکدههای المپیک بوده و پیش از انقلاب ساخته شده است.
وی ادامه داد: فراتر از مسائل ورزشی، در حوزه جوانان با وجود اینکه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۰ رتبه ۳۱ در بین ۳۱ استان کشور را داشت، سال گذشته به رتبه نخست دست پیدا کرد و بیشترین اعتبارات حوزه جوانان در خراسان رضوی جذب شد. در یک نمونه، همین بحث تسهیلات ازدواج است که در حوزه پر اخت وامهای قرضالحسنه و فرزندآوری بیش از ۱۰۰ درصد رشد را شاهد بودهایم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی از تجهیز ۵۵ خانه ورزش روستایی ذیل طرح جامع یادگار ابراهیم در خراسان رضوی خبر داد و تصریح کرد: در حوزه احداث زمین چمن مصنوعی ۱۰۰ درصد، در حوزه احداث سالنهای ورزشی ۷۵ درصد، در حوزه احداث خانههای ورزشی روستایی ۱۰۰ درصد، در حوزه ورزش قهرمانی با شاخص افزایش مدالآوری قهرمانان ۱۳۷ درصد و در بخش اجرای طرح سنجش سلامت و تندرسی زنان افزون بر ۶۵۰ درصد رشد را در سه سال عملکرد دولت سیزدهم تجربه کردهایم که امیدواری وجود دارد چنین خط سیر رو به رشدی استمرار پیدا کند.
ورزشکاران، اسوههای ارزش آفرینی و قهرمانی
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: اگر مجاهدان عرصه جهاد و دفاع مورداحترام و تجلیل ملت هستند، بر همان مبنا هرکس که گامی در راستای برافراشته نگاه داشتن پرچم مقدس این نظام و تعظیم ارزشهای انقلاب بردارد، موردتکریم و بزرگداشت ملت خواهد بود؛ خواه در عرصههای علم و دانش به مقام و مرتبهای برسد و یا در حوزه مسابقات ورزشی برای کشور افتخارآفرینی کند.
وی بیان کرد: آن ورزشکاری که هنگام بالابردن وزنه سنگین، یااباالفضل (ع) میگوید، آن ورزشکاری که پرچم مقدس ایران اسلامی را بر دوش میاندازد و آن بانوی ورزشکاری که با فرزند خردسال خود در مقام ارزشمند یک مادر روی سکو ظاهر میشود، مصداق عینی قهرمانی است که ارزشآفرینی او هیچ کم از میدان جهاد یا افتخارات علمی و فناورانه ندارد.
حجتالاسلام گنابادینژاد اظهار کرد: این جلسه به یاد و نام دستاوردهای شهید آیتالله رئیسی برگزار شده است. به نظر من، بهترین ترجمان این خدمات، همان اشک و شوری بود که مردم در عزای ایشان برپا کردند. همان که حدود یک سوم ملتهای دنیا برای ایشان سوگواری کردند و اگرچه کنایهها و تهمتهای فراوانی درباره ایشان مطرح بود، اما همه به چشم دیدند که در جریان دو سفر به تاجیکستان، پنج دیدار مشترک با رئیس جمهور این کشور باعث شد تا سطح روابط متقابل از منازعه و اختلاف به بالاترین سطح تفاهم و همکاری برسد.
وی افزود: شهید آیتالله رئیسی، خادم خستگی ناپذیری بود که هشت بار شخصاً به استان خوزستان سفر کرد تا از نزدیک با مشکلات مردمان شریف این خطه آشنا شود و آنها را برطرف کند. افزون بر این، ایشان شخصاً در بیمارستان کروناییهای خوزستان حضور پیدا میکرد تا درد مردم را بیواسطه بشنود. این میراث ارزشمند خدمت، بار امانتی بر دوش همه ماست تا از آن صیانت کنیم و انشالله چنین دیدگاه مخلصانه و مجاهدانهای در دولتهای بعد نیز استمرار داشته باشد.