اندیشه معاصر – مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام ازدواج یکی از تسهیلاتی است که جوانان زیادی به دنبال دریافت آن هستند. وام ازدواج برای خیلی از افراد به شدت اهمیت به سزایی دارد. سود دریافت این تسهیلات به شدت مناسب میباشد. برای همین اولین فکری که تمامی جوانان در اول زندگی خود به آن فکر میکنند دریافت وام ازدواج میباشد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

یکی از الزاماتی که برای همه متقاضیان اخذ وام‌های ازدواجی وجود دارد، ثبت‌نام برای دریافت این تسهیلات است و باید مراحل مختلفی جهت تکمیل آن انجام شود. در ادامه به نحوه ثبت نام وام ازدواج و مراحل و اقدامات ضروری انجام آن می‌پردازیم.

وام ازدواج

وام ازدواج

مرحله اول: ثبت‌نام اینترنتی

اولین مرحله‌ای که به‌منظور ثبت‌نام وام ازدواج باید انجام شود، ثبت‌نام اینترنتی است که برای انجام این کار لازم است که به آدرس cbi.ir که سامانه اینترنتی وام ازدواج است مراجعه کرد.

مرحله دوم: مراجعه به سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج

بعداز ورود به سایت باید روی گزینه سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج کلیک کرد و سپس در صفحه جدیدی که باز می‌شود گزینه ثبت‌نام جدید را انتخاب کرد.

مرحله سوم: تکمیل اطلاعات

در این مرحله متقاضیان باید اطلاعاتی مانند تاریخ تولد، شماره ملی، تاریخ ازدواج و به‌خصوص شماره تلفن همراه را به‌صورت دقیق وارد کنند زیرا کد رهگیری برای شماره آن‌ها ارسال می‌شود. در نهایت بعداز تکمیل همه فیلدها باید روی گزینه ادامه کلیک کرد.

مرحله چهارم: وارد کردن اطلاعات بانک

در این مرحله از ثبت‌نام و دریافت مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ باید اطلاعات بانک و شعبه‌ای که قرار است از آن وام دریافت شود را وارد کرد.

مرحله پنجم: ارسال کد رهگیری

در مرحله آخر از درخواست وام ازدواج، کد ۱۰ رقمی که نشان‌دهنده تکمیل صحیح مراحل ثبت‌نام است به شماره تماس ثبت‌شده ارسال می‌شود که حفظ این کد رهگیری برای انجام سایر اقدامات ضرورت دارد.

نداشتن ضامن برای وام ازدواج

به‌دلیل شرایط اقتصادی نامطلوب و مناسب بودن مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ و سود ۴ درصدی پایین آن، بسیاری از زوج‌ها برای شروع زندگی مشترک خود روی آن حساب باز کرده و می‌توانند مشکل‌های مالی را کاهش دهند. اما یکی از چالش‌هایی که برای متقاضیان این تسهیلات وجود دارد، پیدا کردن ضامن است. اگر شما هم با مشکل نبودن ضامن در دسترس‌هان مواجه هستید پیشنهاد می‌کنیم مطلب نداشتن ضامن برای وام ازدواج در سایت رده را بخوانید تا دقیق‌تر بدانید که چه راهی یا راهکارهایی برای حل این مسئله پیش رویتان وجود دارد.

دریافت وام بدون ضامن تنها برای افراد و گروه‌هایی مانند کارمندان رسمی یا قراردادی دولت، ارتش و نیروی انتظامی، کمیته امداد و هلال‌احمر و با شرط ارائه گواهی کسر اقساط وام از حقوق، حکم کارگزینی و فیش حقوقی امکان‌پذیر بوده و درواقع این افراد ضامن خود می‌شوند، در غیر این صورت نمی‌توان مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ را بدون معرفی ضامنی معتبر دریافت کرد./مهر

مبلغ وام ازدواج چقدر است؟

شما می‌توانید برای اطلاع دقیق از میزان تخصیص وام ازدواج به خود یا همسرتان به صفحه‌ی مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۳ چقدر است و چه مبلغی به من تعلق می گیرد؟ مراجعه کنید. شما در این صفحه با وارد کردن اطلاعات به راحتی می‌توانید در جریان وضعیت و شرایط خود یا همسرتان قرار بگیرید.
اما مبلغ وام ازدواج برای سنین مختلف چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت در طبق اعلام سامانه‌ تسهیلات ازدواج بانک مرکزی و به استناد مفاد ماده (۶۸) “قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت” ، به هر یک از زوجین مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می گیرد . در تبصره ۲ این قانون به استناد مفاد ماده (۶۸) “قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت” ، به متقاضیانی که سن ازدواج آنها در زوج ها زیر ۲۵ سال و در زوجه ها زیر ۲۳ سال می باشد، مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق می گیرد ./کندو

تعیین وام ازدواج از سوی بانک مرکزی چه تبعاتی دارد؟

در همین راستا میرهادی رهگشای، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با میزان در رابطه با صف‌های طولانی تسهیلات ازدواج، اظهار کرد: درحال حاضر رقم ۵۰۰ هزار متقاضی که از سوی بانک مرکزی اعلام شده در صف انتظار دریافت تسهیلات هستند که احتمالا این رقم تا پایان امسال به حداقل ۷۰۰ هزار متقاضی برسد که رقم قابل‌توجهی است.

وی ادامه داد: بنابراین برای سال بعد باید علاوه بر متقاضیان سال ۱۴۰۴ برای پرداخت تسهیلات حدود ۷۰۰ هزار نفر در صف‌مانده نیز برنامه‌ریزی کرد.

این کارشناس اقتصادی درمورد پیشنهاد تعیین رقم تسهیلات ازدواج از سوی هیئت عالی بانک مرکزی گفت: با توجه به رفتار بانک مرکزی و تعاملش با بانک‌ها این پیشنهاد با تبعاتی همراه است؛ اول اینکه بانک مرکزی وکیل مدافع بانک‌ها است و به نوعی نمی‌خواهد فشاری بر نظام بانکی ایجاد شود.

رهگشای با تاکید بر اینکه تعیین رقم تسهیلات ازدواج از سوی بانک مرکزی مطلوب نیست، عنوان کرد: اگر بانک مرکزی در جایگاه سیاست‌گذاری بود و نظارت خود بر شبکه بانکی را پرقدرت و به‌درستی انجام می‌داد چنین پیشنهادی که بانک مرکزی تعیین‌کننده تسهیلات ازدواج باشد قابل قبول بود؛ چراکه می‌توانست سطح کارشناسی کار را بالا ببرد.

این کارشناس اقتصادی معتقد است که تعیین ارقام و اعداد تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۴ از سوی بانک مرکزی قطعا صف دریافت وام ازدواج را طولانی‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز این پیشنهاد برای بودجه ۱۴۰۳ از سوی دولت به مجلس رفت، اما مجلس این پیشنهاد را مناسب ندید و اعلام کرد که حتما مبلغ سقف تسهیلات و منابعی که بانک‌ها برای این وام باید اختصاص دهند باید در بودجه تعیین شود.

رهگشای گفت: در سال ۱۴۰۳ تسهیلات ازدواج حدود ۶۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش یافت که نسبتا رقم بالایی بود و افزایش غیرکارشناسی مبلغ تسهیلات ازدواج یکی از دلایل ایجاد صف‌های طولانی در سال جاری بوده است.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: ما انتظار داریم مجلس سقف تسهیلات ازدواج را تعیین کند، اما این افزایش در حدی نباشد که نظام بانکی کشور توان پرداخت آن را نداشته باشد؛ تا شاهد تشکیل صف‌های طولانی پرداخت وام ازدواج نباشیم.

رهگشای با تاکید بر اینکه منابع پیش‌بینی‌شده برای تخصیص تسهیلات قرض‌الحسنه باید به‌طور روشن در بودجه تعیین شود، اظهار کرد: در بودجه ۱۴۰۳ مبلغ ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری درنظرگرفته شد، اما بانک مرکزی با پیگیری‌های انجام‌شده این رقم را به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان کاهش داد.

به گفته این کارشناس اقتصادی، بانک مرکزی سال ۱۴۰۳ به عنوان نماینده بانک‌ها بر کاهش منابع تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تاکید کرد و علی‌رغم مخالفت‌های بسیار به نتیجه رسید که کاهش تخصیص منابع، افزایش صف‌های طولانی وام ازدواج را به همراه داشت.

وی اظهار کرد: لازم است در سال ۱۴۰۴ حداقل مبلغ ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برای وام ازدواج در نظر گرفته شود؛ چراکه محاسبات کارشناسی نشان می‌دهد که منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها کفاف این تسهیلات را می‌دهد؛ از طرفی باید سقف تسهیلات درحد معقولی افزایش یابد تا شبکه بانکی توان پرداخت آن را داشته باشد./ایسنا

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn