آلرژی به بادام زمینی چگونه تشدید می‌شود؟ |

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «دیگو لوپز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملبورن استرالیا گفت: «آلاینده‌های هوا یک اثر تحریک‌کننده و التهابی دارند که ممکن است واکنش‌های آلرژیک سیستم ایمنی را تشدید کند و به طور بالقوه باعث ایجاد آلرژی‌های غذایی شود.»

او در یک بیانیه خبری گفت: «با این حال، مکانیسم‌های اساسی در مورد اینکه چگونه آلودگی هوا خطر آلرژی به بادام‌زمینی را افزایش می‌دهد و اینکه چرا اگزما و آلرژی به تخم‌مرغ تحت تأثیر آلودگی هوا قرار نمی‌گیرند، باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.»

تحقیقات جدید شامل تقریباً ۵۳۰۰ کودک ساکن ملبورن بود که در سن ۱ سالگی ثبت نام کرده بودند و سپس در سنین ۴، ۶ و ۱۰ سالگی تحت نظر بودند.

تیم تحقیق توانست داده‌های محلی آلودگی هوا را در هر محله‌ای که کودک در آن زندگی می‌کند ردیابی کند. آنها به طور خاص دو نوع آلودگی را بررسی کردند: ذرات ریز (PM۲.۵) و دی اکسید نیتروژن (NO۲).

این تیم دریافتند که با افزایش میزان آلودگی هوا، احتمال ابتلای کودک به آلرژی به بادام زمینی نیز افزایش می‌یابد.

لوپز افزود: «عوامل متعددی پشت همه گیری آلرژی هستند و اگر سطوح بالاتر آلودگی هوا بر شیوع و تداوم آن تأثیر می‌گذارد، پس این یک کشف مهم است. ما می‌خواهیم شاهد بهبود کیفیت زندگی کودکانی باشیم که با انواع آلرژی‌ها زندگی می‌کنند. هرچه بیشتر بدانیم چگونه از آلرژی جلوگیری کنیم، بهتر است.»

منبع: مـهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn