• ۳۰ درصد ایرانی ها کبد چرب دارند/ حذف غذاهای ناسالم 18 شهریور 1403

    ۳۰ درصد ایرانی ها کبد چرب دارند/ حذف غذاهای ناسالم

    سید موید علویان، با عنوان این مطلب که چربی در کمین سلول‌های بدن نشسته است و روز به روز جامعه ما چاق‌تر شده است، گفت: به امتداد افزایش چاقی، خطر بیماری‌های قلبی عروقی، سکته‌های مغزی، بالا رفتن کلسترول و تری گلیسیرید خون و دیابت نیز افزایش می‌یابند.

چگونه سرطان را همراه غذا می خوریم/ دود کباب هم سرطان‌زاست 30 مهر 1402

چگونه سرطان را همراه غذا می خوریم/ دود کباب هم سرطان‌زاست

غذاهای خوشمزه و پرچربی که می خوریم، همگی سرطان‌زا هستند؛ چون از روغن زیاد و انواع چاشنی ها استفاده می شود که برای سلامت ما مفید نیستند.

۶ماده غذایی که مردان باید هر روز بخورند 30 مهر 1402

۶ماده غذایی که مردان باید هر روز بخورند

بهداشت نیوز نوشت: در بین مواد غذایی، گزینه‌های سالم و مفیدی وجود دارند که می‌توانند به مبارزه با خطرات بیماری قلبی و سایر بیماری های رایج در بین مردان کمک کنند.

کمبود ویتامین B۱۲ سبب تپش قلب می‌شود 28 مهر 1402

کمبود ویتامین B۱۲ سبب تپش قلب می‌شود

بهداشت نیوز نوشت: ویتامین B۱۲ یکی از ویتامین‌های ضروری برای بدن است که در لبنیات، گوشت و ماهی فراوان است.

۵ خاصیت مهم کرفس 27 مهر 1402

۵ خاصیت مهم کرفس

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد.

این خوراکی‌ها سردرد میگرن را تشدید می‌کنند 27 مهر 1402

این خوراکی‌ها سردرد میگرن را تشدید می‌کنند

سردرد، به‌ویژه میگرن، واقعا عذاب‌آورست و هر وقت به آن مبتلا می‌شویم، انجام داد فعالیت‌های روزمره‌مان بسیار سخت می‌شود.

26 مهر 1402

اگر تخم مرغ را از رژیم غذایی خود حذف کنیم چه می‌شود

  هیچ شکی نیست که تخم مرغ از فواید زیادی برای سلامتی ما برخوردار است، مانند بهبود سلامت چشم ها، کمک به حفظ تناسب اندام، تأمین انواع مواد مغذی مانند پروتئین و اسید‌های امگا-۳.

توصیه های طب ایرانی برای تغذیه سالم/ اهمیت تنظیم ساعت غذا 25 مهر 1402
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت عنوان کرد؛

توصیه های طب ایرانی برای تغذیه سالم/ اهمیت تنظیم ساعت غذا

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به رواج تغذیه ناسالم در جامعه امروزی و افزایش بیماری‌ها به تشریح اصول تغذیه سالم از منظر طب ایرانی پرداخت.

چگونه می‌شود با مصرف شکلات از بیماری قلبی پیشگیری کرد؟ 23 مهر 1402

چگونه می‌شود با مصرف شکلات از بیماری قلبی پیشگیری کرد؟

نتایج تحقیقات کنونی نشان داد که مصرف هفته‌ای یک بار شکلات خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

دوری از ۷بیماری با مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها 22 مهر 1402

دوری از ۷بیماری با مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها

تولید و مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها و رادیکال‌های آزاد در بدن انسان به شکل متناوب اتفاق می‌افتد. کبد هنگام مبارزه با سموم بدن، آنتی اکسیدان تولید می‌کند و در طرف مقابل، گلبول سفید نیز برای مبارزه با برخی بیماری‌های ویروسی، رادیکال آزاد تولید می‌کند.

بازگشت برخی اساتید اخراجی به دانشگاه‌ها 25 شهریور 1403

بازگشت برخی اساتید اخراجی به دانشگاه‌ها

حسین سیمایی صراف وزیر علوم در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا اساتیدی بوده اند که در دوره قبل تعلیق و یا اخراج شده اند اما در دولت جدید به دانشگاه بازگشته باشند؟ گفت: بله، کم و بیش بازگشته اند اما حضور ذهن ندارم که چه تعداد هستند.

بازتاب پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره «چمران ۱» در رسانه‌های جهان 25 شهریور 1403

بازتاب پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره «چمران ۱» در رسانه‌های جهان

ماهواره تحقیقاتی «چمران ۱» ساخت سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، توسط ماهواره بر قائم ۱۰۰ پرتاب و با موفقیت در مدار ۵۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت و نخستین سیگنال‌های خود را ارسال کرد.

تجمعات مهدوی مسجد جمکران موجب رونق دینداری در جامعه است 25 شهریور 1403

تجمعات مهدوی مسجد جمکران موجب رونق دینداری در جامعه است

تاریخچه مسجد جمکران به قرن چهارم هجری برمی‌گردد. این مسجد که در فاصله هشت کیلومتری شهر قم واقع شده، بنا بر نقلی به دستور امام زمان (عج) ساخته شده است و به دلیل همین انتساب، مسجد صاحب الزمان (عج) نامیده می‌شود ولی به سبب نزدیکی به روستای جمکران، به نام «مسجد جمکران» شهرت یافته است.

جدیدترین رتبه‌ دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی USNews 25 شهریور 1403

جدیدترین رتبه‌ دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی USNews

رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان از سوی مؤسسه USNews برای فهم بهتر مقایسه مؤسسه‌ها در جهان پدید آمده است. این رتبه بندی در پی آن است که بهترین دانشگاه‌هایی که در جهان شهرت دارند و پژوهش‌های علمی بسیاری انجام می‌دهند را برای دانشجویان متقاضی از سراسر جهان معرفی کند.

خطرات چاقی دوران مدرسه در بزرگسالی/ از بیماری قلبی تا سرطان 24 شهریور 1403

خطرات چاقی دوران مدرسه در بزرگسالی/ از بیماری قلبی تا سرطان

لیلا فرزاد کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به اهمیت تغذیه در ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مزمن، گفت: امروزه مشکل اضافه وزن و چاقی به صورت یک معضل جهانی مطرح می‌شود و رژیم‌های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک، از علل اصلی بروز آن است، به طوری که از سال ۱۹۸۰ تا به حال چاقی به دو برابر رسیده است.

advanced-floating-content-close-btn