تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 22:16
کد خبر : 166117

چرا بعضی افراد از ترور دو قاضی ایرانی خوشحال شدند؟

چرا بعضی افراد از ترور دو قاضی ایرانی خوشحال شدند؟

بازدید:۲۷۹۵ صد آنلاین | شهادت دو قاضی عالی‌رتبه کشور در پی یک اقدام تروریستی، واکنش‌های متنوعی را به همراه داشت. برخی افراد و گروه‌ها با ابراز خوشحالی از این جنایت، ماهیت ضد امنیتی خود را آشکار کردند، در حالی که این ترور نشان‌دهنده تأثیر و اعتبار اقدامات قضائی این شهدا در ارتقای امنیت کشور بود

چرا بعضی افراد از ترور دو قاضی ایرانی خوشحال شدند؟

بازدید:۲۷۹۵

صد آنلاین | شهادت دو قاضی عالی‌رتبه کشور در پی یک اقدام تروریستی، واکنش‌های متنوعی را به همراه داشت. برخی افراد و گروه‌ها با ابراز خوشحالی از این جنایت، ماهیت ضد امنیتی خود را آشکار کردند، در حالی که این ترور نشان‌دهنده تأثیر و اعتبار اقدامات قضائی این شهدا در ارتقای امنیت کشور بود

به گزارش صد آنلاین،برخی از افرادی که در این زمینه ابراز خوشحالی کردند، پیش از این در راستای خدشه‌دار کردن امنیت و آرامش عمومی، اقداماتی انجام داده بودند که به‌طور قانونی مجازات شده‌اند. بررسی این افراد که از ترور و جنایت شادمانی کرده‌اند، نشان‌دهنده افکار تند و ضد امنیتی آنهاست.

 

 

این افراد که از حادثه تروریستی استقبال می‌کنند، عملاً ماهیت خطرناک خود را فاش کرده‌اند و با این رفتار خود، صحت و اعتبار احکام قضائی صادر شده توسط این دو قاضی شهید را تأیید کرده‌اند. به‌طور قطع، هیچ انسان آزاده و شرافتمندی نمی‌تواند از چنین جنایتی خوشحال باشد و این موضوع به‌خوبی هویت ضد نظام و ضد امنیتی این افراد را روشن می‌سازد.

در مقابل، استقبال از ترور و جنایت، عملاً تأکیدی است بر تلاش‌های بی‌وقفه این دو قاضی شهید برای تأمین امنیت و اجرای عدالت در کشور. آنها با تلاش‌های خود در عرصه قضائی، قدم‌های موثری در راه حفظ نظم و امنیت برداشته بودند که با ترور خود تأثیر آن بر جایگاهشان در تاریخ و نظام کشور بیش از پیش نمایان شد.

در ادامه، به بررسی گروه‌هایی که از این جنایت استقبال کرده‌اند، پرداخته می‌شود تا ماهیت این افراد و گروه‌ها بهتر شناخته شود.

عوامل فتنه سال ۸۸

گروهی از اراذل و اوباش که در فتنه سال ۸۸ نقش داشتند، به‌ویژه در این حادثه، تلاش کردند با کینه‌توزی علیه این دو قاضی شهید نفرت‌پراکنی کنند. آنها از احکام سنگینی سخن می‌گفتند که علیه اقدامات آنان صادر شده بود و سعی داشتند با بزرگ‌نمایی و دروغ‌پردازی نشان دهند که نسبت به آنان ظلم شده است. اما واکنش کاربران فضای مجازی نشان می‌دهد که این افراد اگر احکام سنگینی مانند اعدام در گذشته علیه آنان صادر شده، چرا هنوز زنده و در حال تهدید و دروغ‌گویی هستند.

ماهیت خطرناک این افراد که در فتنه ۸۸ با آشوب و اغتشاش به امنیت کشور آسیب رسانده بودند، برای مردم کاملاً روشن است. ترور این دو قاضی شهید کینه‌توزی این گروه‌ها را که می‌خواستند با سد محکمی از قانون روبرو شوند، به‌خوبی نمایان کرد.

در میان این گروه‌ها، برخی از روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها که وابسته به جریانات خاص سیاسی هستند و در فتنه سال ۸۸ نقش داشتند نیز دیده می‌شوند. این گروه‌ها به‌نظر می‌رسد که باید تحت نظارت قرار گرفته و با اقدامات مقتضی برای پالایش افکار عمومی از این عناصر، مقابله شود.

چرا بعضی افراد از ترور دو قاضی ایرانی خوشحال شدند؟

گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب

اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب مانند کومله نیز از این ترور استقبال کردند و بدین وسیله ماهیت تروریستی خود را دوباره آشکار کردند. این گروه‌ها که در گذشته نیز دست به جنایات زیادی زدند، همچنان در تلاش برای تخریب امنیت کشور هستند. رسانه‌های ضدانقلاب مانند بی‌بی‌سی فارسی و ایران اینترنشنال که برای این تروریست‌ها سعی می‌کنند تصویری از آنها به‌عنوان فعال سیاسی و مددکار اجتماعی ترسیم کنند، هیچگاه نتوانسته‌اند عکس‌هایی از این افراد بدون اسلحه و لباس نظامی ارائه دهند.

اگر این گروه‌ها با برخورد مقتدرانه نیرو‌های امنیتی و قضائی روبرو نمی‌شدند، احتمالاً همچنان به‌کار خود در ایجاد بی‌ثباتی و تشویش امنیت ادامه می‌دادند.
منافقین و خوشحالی از ترور

گروه تروریستی منافقین نیز در فضای مجازی از این جنایت استقبال کردند. در سایت این گروهک تروریستی، به‌زعم خود از سوابق این دو شهید در مبارزه با منافقین صحبت شد. اما این گزارش‌ها که نشانه‌ای از کینه‌جویی منافقین است، در عین حال نشان‌دهنده خدمات ارزشمند این دو شهید نیز می‌باشد.

منافقین که ماهیت تروریستی آنها برای مردم به‌خوبی روشن است، در فضای مجازی نیز تلاش کردند که با مظلوم‌نمایی و تغییر واقعیت‌ها، احکام قضائی علیه خود را زیر سئوال ببرند. در حالی که افکار عمومی از جنایات آنها آگاهی دارد، این گروهک تروریستی در تلاش است تا اقدامات مجرمانه خود را توجیه کند.
سلبریتی‌های خارج‌نشین

برخی از سلبریتی‌های فراری که در اغتشاشات و آشوب‌ها در کنار معترضان بودند، بعد از فروکش کردن بحران‌ها تلاش کردند تا به کشور بازگردند. این افراد که در این دوره ترور از خود واکنش نشان دادند، چهره واقعی خود را نمایان کردند. مثلاً «پرستو صالحی» که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ تهدید کرده بود که حامیان نظام را به درختان آویزان خواهند کرد، از ترور این دو قاضی شهید استقبال کرد.

سایر سلبریتی‌های خارج‌نشین همچون احسان کرمی، حمید فرخ نژاد، علی کریمی، لادن طباطبایی و برخی دیگر نیز از این جنایت ابراز خوشحالی کردند.

چرا بعضی افراد از ترور دو قاضی ایرانی خوشحال شدند؟

عوامل فرقه بهائیت

عوامل فرقه بهائیت که به‌طور نرم در ایران با جاسوسی و اقدامات فرهنگی و سیاسی مشغول هستند، نیز در این جنایت ابراز شادمانی کردند. این گروه که تلاش دارد با استفاده از روش‌های پنهانی به اهداف سیاسی خود برسد، در مواجهه با قانون و احکام قضائی صادره از سوی دستگاه قضائی کشور، سعی کردند با ایجاد روایت‌های دروغین، خود را از تمامی احکام و اتهامات مبرا نشان دهند.

مقابله نیرو‌های امنیتی با این افراد و رسیدگی دقیق قضائی به اقدامات آنها، مانع از ادامه تهدیدات این گروه در کشور شده است

منبع: رکنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn