دستیابی به امنیت غذایی تنها با حمایت از بخش خصوصی دست یافتنی است
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با حمایت از بخش خصوصی و ورود علم و تکنولوژی به بخش کشاورزی، امکان دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی و ارتقای ضریب امنیت غذایی وجود دارد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی– قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کشاورزان کم سواد
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با حمایت از بخش خصوصی و ورود علم و تکنولوژی به بخش کشاورزی، امکان دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی و ارتقای ضریب امنیت غذایی وجود دارد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی– قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کشاورزان کم سواد و فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند و از طرفی خرده مالک بودن مزید بر علت شده است، از این رو اگر دانش بنیان ها کنار کشاورزان بیایند این امر در ارتقای ضریب امنیت غذایی موثر خواهد بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰