امتیاز وام بانک رسالت و شرایط فروش/قوانین و شرایط فروش لازم امتیاز وام بانکی رسالت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،اگر شما یک میلیون تومن را در بانک رسالت به مدت ۶ ماه پس انداز نمایید، یک میلیون تومان امتیاز حساب یا یک میلیون تومان امتیاز وام رسالت خواهید داشت. وام بانک رسالت در واقع وام بدون بهره است که تنها کارمزد ۲ درصدی آن دریافت میشود.گرفتن وام بانک رسالت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،اگر شما یک میلیون تومن را در بانک رسالت به مدت ۶ ماه پس انداز نمایید، یک میلیون تومان امتیاز حساب یا یک میلیون تومان امتیاز وام رسالت خواهید داشت.
وام بانک رسالت در واقع وام بدون بهره است که تنها کارمزد ۲ درصدی آن دریافت میشود.گرفتن وام بانک رسالت با سفته هم امکانپذیر است و برای همین درخواست وام بانک رسالت همیشه یکی از پرمتقاضیترین تسهیلات بانکی شناخته میشود.
این وام بانک رسالت با شرایط ویژه اما با نرخ کارمزد بسیار کم فقط به شرکتهای دانش بنیان و شتابدهنده تعلق میگیرد. شرط اصلی این وام داشتن ضمانت از صندوق نوآوری و شکوفایی است.
سیستم جدید انتقال امتیاز وام بانک رسالت به دیگران
امتیاز وام برای بانک رسالت و قابل تبدیل است
بطور مثال می توان ۱۵۰ میلیون تومان را با قسط حدود ۱۳ میلیون یک ساله پرداخت کرد یا مثلا ۱۰۰ میلیون تومان را با قسط حدود ۷ تومن ۱۷ ماهه
قیمت وام برای هر ۱۰ میلیون ۱۶۵ هزار تومان است که در مجموع ۱۵۰ میلیون تومان ۲۴ میلیون و هفتصد هزار تومان میشود
قوانین و شرایط فروش لازم امتیاز وام بانکی رسالت
مدیر دفتر استفتائات و مطالعات فقهی مقام معظم رهبری به سوالی درباره “شرایط فروش امتیاز وام بانکی” پاسخ داد.
به گزارش بنکر (Banker)، حجتالاسلام والمسلمین محمد رضایی در ادامه پاسخ به سوالات متداول و شرعی هموطنان به تبیین نظر فقهی مقام معظم رهبری در خصوص “شرایط فروش امتیاز وام بانکی” پرداخت.
ایشان توضیح دادند که وامهای بانکی به دو دسته “قرضالحسنه” و “تسهیلات” تقسیم میشوند.
در صورتی که سپردهگذار در هر دو نوع وام، صاحب امتیاز باشد و بانک مجوز واگذاری وام را صادر کند، فرد میتواند امتیاز خود را به فروش برساند.
به عنوان مثال، اگر سپردهگذار در بانک مسکن سپردهگذاری کرده و زمان دریافت وام وی فرا رسیده باشد، صاحب حساب میتواند امتیاز وام خود را بفروشد.
وامگیرنده و خریدار امتیاز نیز میتوانند با یکدیگر به توافق برسند و امتیاز وام را منتقل کنند.
حجتالاسلام رضایی همچنین به شرایط ممنوعیت فروش وام بانکی اشاره کردند و بیان داشتند که اگر سپردهگذار وام قرضالحسنهای مانند وام ازدواج دریافت کرده باشد و شخصی درخواست خرید آن وام را کند به شرط پرداخت اقساط و مبلغ مشخصی، این نوع شرطبندی مانع از صحت معامله و موجب ربا خواهد بود.
مدیر دفتر استفتائات و مطالعات فقهی مقام معظم رهبری در ادامه بیان کردند که اگر وام در قالب “تسهیلات” پرداخت شود، به علت وکالت بانک به سپردهگذار برای استفاده از تسهیلات در موضوع معین، فروش یا واگذار کردن این تسهیلات “جایز” نیست.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰