چای کلیدی برای سلامت مغز در پیری/ رازهای چای سبز
چای سبز سرشار از کاتچینها، بهویژه اپیگالوکاتچین گالات (EGCG) است. این ترکیبات به دلیل خواص آنتیاکسیدانی قوی خود میتوانند رادیکالهای آزاد را از بین ببرند، التهاب را کاهش دهند و از تجمع پروتئینهای مضر آمیلوئید بتا جلوگیری کنند؛ همه این عوامل در بروز آلزایمر نقش دارند. علاوه بر این، مصرف منظم چای سبز به کاهش
چای سبز سرشار از کاتچینها، بهویژه اپیگالوکاتچین گالات (EGCG) است. این ترکیبات به دلیل خواص آنتیاکسیدانی قوی خود میتوانند رادیکالهای آزاد را از بین ببرند، التهاب را کاهش دهند و از تجمع پروتئینهای مضر آمیلوئید بتا جلوگیری کنند؛ همه این عوامل در بروز آلزایمر نقش دارند. علاوه بر این، مصرف منظم چای سبز به کاهش فشار خون نیز کمک میکند که یکی از مهمترین عوامل خطر برای ایجاد ضایعات ماده سفید مغز است.
برخلاف چای سبز، این مطالعه هیچ ارتباط معناداری بین مصرف قهوه و کاهش ضایعات مغزی نیافت. هرچند قهوه نیز دارای خواص آنتیاکسیدانی است، اما به نظر میرسد که اثرات مثبت آن بر ساختارهای مغزی به اندازه چای سبز چشمگیر نیست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰