تاریخ انتشار : دوشنبه 3 دی 1403 - 10:32
کد خبر : 141583

حضرت فاطمه (س) حلقه وصل نبوت و امامت است

حضرت فاطمه (س) حلقه وصل نبوت و امامت است

به گفته استاد حوزه علمیه قم، حضرت فاطمه (س) حلقه وصل نبوت و امامت است. این بانوی بزرگوار مورد احترام تمام معصومین است. حجت‌السلام و المسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه قم در برنامه «سمت خدا» شبکه سه درباره شناخت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: همیشه در قضایای مهم تاریخی یک زن تاثیرگذار حضور داشته


به گفته استاد حوزه علمیه قم، حضرت فاطمه (س) حلقه وصل نبوت و امامت است. این بانوی بزرگوار مورد احترام تمام معصومین است.

حجت‌السلام و المسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه قم در برنامه «سمت خدا» شبکه سه درباره شناخت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: همیشه در قضایای مهم تاریخی یک زن تاثیرگذار حضور داشته است. حضرت فاطمه (س) بی‌نظیر است. پیغمبر (ص) و امامان معصوم قربان صدقه ایشان می‌روند و امام زمان (عج) می‌فرماید: حضرت فاطمه (س) الگوی نیکوی من است. 

حجت‌السلام رفیعی ادامه داد: ما برای شناخت حضرت زهرا (س) باید از پنج منبع کمک بگیریم، که آن منابع خداشناسی، معادشناسی، جهان‌شناسی، دنیاشناسی، دشمن‌شناسی و امام‌شناسی است. ما در زندگی به این سلسله شناخت‌ها نیاز داریم. یکی از مهمترین معرفت‌ها معرفت حضرت زهرا (س) است. چون این بانوی بزرگوار حلقه وصل نبوت و امامت است. این بانوی بزرگوار مورد احترام تمام معصومین است. این بانو در تبیین حق بزرگی بر گردن تمام مسلمانان دارد. حضرت آقا در جمع مداحان فرمودند که مهمترین کار حضرت زهرا (س) تبیین است. ایشان با کسی درگیر نمی‌شد و به دنبال تنش نبود. 

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه تبیین در مقابل تحریف قرار دارد، افزود: کار دشمن تحریف است. به قضایای اخیر سوریه نگاه کنید می‌بینید بیش از جنگ نظامی، جنگ رسانه‌ای رخ می‌دهد. اصلاً تحریف کار را پیش می‌برد. وظیفه همه مبلغان، معلمان، اساتید دانشگاه، مداحان و پدران تبیین است. اینکه یاس ایجاد نشود. کسی می‌تواند اینطور امیدوار صحبت کند، که ایمان کافی و شناخت صحیح از قضایای اخیر داشته باشد. 

به گفته وی، آیاتی که قرآن راجب حضرت زهرا (س) فرمودند، ۱۳۰ آیه است. این آیات به سه، چهار دسته تقسیم می‌شود. دسته اول آیاتی است که مستقیم مفسرین راجب آن نوشتند؛ مثل سوره کوثر. دسته دوم آیاتی است که مربوط به این خانواده است و یکی از آن خانواده حضرت زهرا (س) است. دسته سوم آیاتی است که ارتباط مستقیم با ایشان ندارد و در یک مورد نازل شده است، ولی ائمه ما از آن آیه درباره حضرت زهرا (س) برداشت کردند. دسته دیگر آیات وظایف ما را در قبال ایشان مطرح می‌کند.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn
امارفا - آمارگیر رایگان سایت