طرز تهیه کوکی خرمایی گردویی خوشمزه و مقوی / یه میان وعده عالی که راحت آماده میشه
شایانیوز- کوکی یه خوراکی خوشمزه ست که معمولا از شیرینی کم شکرتر و با مواد مقوی تری مثل کره بادوم زمینی، گردو، خرما و… آماده میشه و میتونه یه میان وعده عالی مخصوصا برای بچه ها باشه. بزرگترها هم می تونن کوکی های خوشمزه رو در کنار چای و یا قهوه خودشون میل کنن. کوکی
شایانیوز- کوکی یه خوراکی خوشمزه ست که معمولا از شیرینی کم شکرتر و با مواد مقوی تری مثل کره بادوم زمینی، گردو، خرما و… آماده میشه و میتونه یه میان وعده عالی مخصوصا برای بچه ها باشه. بزرگترها هم می تونن کوکی های خوشمزه رو در کنار چای و یا قهوه خودشون میل کنن. کوکی خرمایی و گردویی هم یه نوع از کوکی های خوشمزه ست که به راحتی میتونید توی خونه درست کنید و ما در این مطلب طرز تهیه اون رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمایی
آرد قنادی ۲ پیمانه و ۴ قاشق سوپخوری
خرمای خرد شده ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
شکر قهوه ای نصف پیمانه
شکر سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آب جوش یک قاشق سوپخوری
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک سر انگشت
طرز تهیه کوکی خرمایی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی خرمایی، ابتدا هسته خرماها رو جدا کنید، اگر پوستشون هم جدا میشه، جدا کنید و بعد وزن کرده و خرد کنید. پودر نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل بشه و کنار بذارید.
مرحله دوم
کره به دمای محیط رسیده و نرم رو داخل یک کاسه ای بریزید. شکر قهوه ای و سفید رو اضافه کرده و ابتدا با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن و بعد با دور تند همزن چند دقیقه بزنید تا پوک و یکدست بشه. موقع هم زدن ظرف رو هم دورگیری کنید.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدام رو یک دقیقه هم بزنید. به همراه تخم مرغ دوم، وانیل رو هم اضافه کنید. حالا نسکافه رو هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله چهارم
آرد، بیکینگ پودر و نمک رو در چند مرحله داخل مواد کوکی الک کرده و با دور کند همزن برقی بزنید تا جمع بشه و یک خمیر کمی چسبناک به دست بیاد.
مرحله پنجم
در این زمان گردو و خرمای خرد شده رو هم اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. روی خمیر رو کیسه فریزر بکشید و به مدت دو ساعت در یخچال استراحت بدید.
مرحله ششم
بعد از استراحت با یک اسکوپ بستنی چونه های حدود ۵۰ گرمی بردارید و داخل دستتون گرد کنید و بعد در سینی فر که کاغذ نسوز پهن کردید، با کمی فاصله بچینید.
نکته : اگر شکل دادن به خمیر سخت بود و احساس کردید خمیر نرم شده، دوباره سینی رو نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشن.
مرحله هفتم
سینی رو در فر از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه قرار بدید تا بپزن. بعد از پخت سینی رو از فر خارج کنید، کوکی ها بعد از خنک شدن آماده سرو هستن. نوش جان.
اگر به شیرینی پزی علاقمند هستید، این صفحه رو دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰