تطهیر سرکرده هیأت تحریرالشام به سبک روزنامه آلمانی
کاربری در شبکه اجتماعی ایکس با انتقاد از گزارش اخیر روزنامه بیلد از سرکرده گروه تروریستی هیأت تحریرالشام نوشت: در این گزارش سعی شده جولانی یک مسلمان میانهرو معرفی شود. «حسین قتیب» کاربر فضای مجازی در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: روزنامه بیلد آلمان هم در الگویی مشابه به سفیدشویی و تطهیر جولانی
کاربری در شبکه اجتماعی ایکس با انتقاد از گزارش اخیر روزنامه بیلد از سرکرده گروه تروریستی هیأت تحریرالشام نوشت: در این گزارش سعی شده جولانی یک مسلمان میانهرو معرفی شود.
«حسین قتیب» کاربر فضای مجازی در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
روزنامه بیلد آلمان هم در الگویی مشابه به سفیدشویی و تطهیر جولانی دست زد و او را به عنوان فردی معرفی میکند که اسد از او میهراسد.
روزنامه بیلد بزرگترین روزنامه عامهپسند آلمان است که به خاطر گزارشهای جنجالی و خوانندگان گستردهاش شناخته میشود.
در گزارش اخیر آن از جولانی، متن میکوشد تصویری از او به عنوان مسلمانی میانهرو معرفی کند!
من برخی جملات متن خبر که تلاش دارند ابو محمد جولانی را بهعنوان فردی مثبتتر و متفاوت از گذشتهاش نشان دهند، آوردهام:
“او در مدت کوتاهی توانست کنترل دومین شهر بزرگ کشور، حلب، و بخشهای بزرگی از شمال غرب سوریه را به دست گیرد. ” تواناییهای استراتژیک و رهبری او را بدون تأکید بر خشونت نشان میدهد.
“جولانی ابتدا با حمایت مالی و نیرو از سوی رهبر داعش، ابوبکر البغدادی، فعالیت میکرد، اما بعدها خود را از برنامه جهانی جهادگرایان جدا کرده و مدعی شد که نیروهایش تهدیدی برای غرب محسوب نمیشوند. “او را بهعنوان کسی که از جنبش جهادگرایی جهانی فاصله گرفته و تهدیدی برای منافع غرب نیست، معرفی میکند.
“این موضع باعث شد که او بهعنوان فردی نسبتاً میانهرو شناخته شود. “او را بهعنوان “میانهرو” در مقایسه با پیشینهاش توصیف میکند.
“جولانی به نیروهای خود دستور داده که با مردم حلب با ‘رحمت، مهربانی و شفقت’ رفتار کنند و بر تنوع فرهنگی و مذهبی غنی این شهر تأکید کرده است. “تصویری از تحمل و تمرکز بر وحدت در حلب ارائه میدهد.
“ممکن است جولانی بخشی از ایدئولوژی رادیکال خود را کنار گذاشته باشد. “احتمال تغییر ایدئولوژیک او از افراطگرایی را مطرح میکند.
این جملات به نظر میرسد که تلاش دارند روایتی از تحول یا میانهروی او را ترسیم کنند و شخصیت کنونیاش را در تضاد با گذشتهی افراطیاش قرار دهند.
این روزنامه راستگرا تأثیر قابلتوجهی بر افکار عمومی دارد و با سبک جسورانه و تحریکآمیز خود، اغلب در شکلدهی به روایتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و قطبی کردن بحثها نقشآفرینی میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰