تاریخ انتشار : دوشنبه 5 آذر 1403 - 9:24
کد خبر : 120973

تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان با یک قرعه سخت بدشانسی آوردند/ بودجه فدراسیون هندوستان ۱۶ برابر ما است

تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان با یک قرعه سخت بدشانسی آوردند/ بودجه فدراسیون هندوستان ۱۶ برابر ما است

سرپرست سابق تیم ملی تنیس روی میز در گفت وگو با آنا: سرپرست سابق تیم ملی تنیس روی میز بزرگسالان گفت: تربیت داوران و سرداوران کشور در دو بخش خانم‌ها و آقایان به شکلی بوده که کمتر رویداد بین المللی است که داوران ما به آن دعوت نشوند. رضا فتاحی در گفت وگو با خبرنگار

سرپرست سابق تیم ملی تنیس روی میز در گفت وگو با آنا:

تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان با یک قرعه سخت بدشانسی آوردند  بودجه فدراسیون هندوستان 16 برابر ما است

سرپرست سابق تیم ملی تنیس روی میز بزرگسالان گفت: تربیت داوران و سرداوران کشور در دو بخش خانم‌ها و آقایان به شکلی بوده که کمتر رویداد بین المللی است که داوران ما به آن دعوت نشوند.

رضا فتاحی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، در خصوص نتایج تیم ملی جوانان و نوجوانان در مسابقات قهرمانی جهان گفت: با زحمات فدراسیون، کادرفنی، اسپانسرها وخانواده بزرگ تنیس روی میز ایران، روند پیشرفت و رو به رشد تنیس روی میز نسبت به ادوارگذشته در تمامی رده های سنی اعم از دختران و پسران به خصوص در رده های نوجوانان و جوانان قابل توجه است و با بسیاری از رشته ها قابل مقایسه نیست. در مسابقات جهانی نوجوانان وجوانان جهان، بچه ها اولین حضور در فینال این مسابقات آن هم با شرکت بهترین تیم‌های جهان  را تجربه کردند. درمسابقات تیمی با قرعه سخت و برخورد با ژاپن در رده جوانان و چین تایپه در رده نوجوانان قرارگرفتند و باکمی خوش شانسی می‌توانستند بازی قابل قبول تری درمقابل این کشورهای صاحب سبک انجام دهند.

با وجود جوانان آینده دار، رشته تنیس روی میز ایران درخشان می شود

وی افزود: ان شاالله باحمایت هرچه بیشتر وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و خانواده بزرگ تنیس روی میز ایران آینده این رشته با داشتن ستاره های پرفروغی چون بنیامین فرجی، فرازشکیبا، مبین امیری، نویدشمس، سامران کریمی ،امیرمهدی کشاورزی و نونهالان مستعد و تلاشگری چون یاسین شعاری،النا ناظری و دخترانی چون وانیا یاوری، باران ارجمند و دیگر قهرمانان آینده داری که در چند سال اخیر مدال های متعددی درمیادین مختلف بین المللی کسب کرده اند درخشان تر شود. بنابراین می‌توان فدراسیون تنیس روی میزرا در رده پرپشتوانه ترین فدراسیون های ورزشی قلمداد کرد که این مهم نشان از توجه وسرمایه گذاری دررده های پایه دارد. در آینده نه چندان دور از این سرمایه های با ارزش بیشترخواهیم شنید. امیدوار هستیم  که بچه های باغیرت ما در مسابقات انفرادی و دوبل سوئد بدرخشند وعملکردی به مراتب بهتر از مسابقات تیمی داشته باشند.

بازیکنان و مربیان زیادی جذب باشگاه های مطرح خارجی شده اند

سرپرست سابق تیم ملی تنیس روی میز بزرگسالان در پاسخ به این سوال که چه مواردی باید مورد توجه فدراسیون و کادرفنی قرار گیرد تا شاهد نتایج بهتری از سوی تنیسور های جوان باشیم گفت: آیتم های کلیدی و تاثیرگذاری در ترقی و تعالی یک رشته ورزشی وجود دارد که عبارت‌اند از تقویت و رسیدگی به باشگاه‌های خصوصی، اردوهای منظم و مداوم بخصوص تشکیل اردوهای مشترک با کشورهای صاحب سبک، دعوت ازحریفان تمرینی شناخته شده. چند دهه قبل با دعوت از بازیکنان و مربیان کره شمالی به کشورمان پیشرفت‌های فراوانی درسطح کمی وکیفی بازیکنان و مربیان حاصل شد. همچنین اعزام بازیکنان به مسابقات و تورنمنت‌های سطح بالای بین المللی اثرگذار است. بحمدالله درچندسال اخیر این اتفاق با کمک‌های فدراسیون و اسپانسرها رخ داده است و باعث رشد و بالندگی بازیکنان ما شده است. خداراشاکریم که چندین سال است که بازیکنان ومربیان کشورمان با شایستگی هایی که  از خود نشان داده‌اند و با کمک ها و رایزنی های ریاست فدراسیون، جذب باشگاه های مطرح خارجی شده اند که نشان ازپیشرفت این رشته در سطوح بین المللی دارد.

بودجه فدراسیون تنیس روی میز هندوستان ۱۶ برابر ما است

فتاحی خاطرنشان کرد: تربیت مربیان، داوران و سرداوران شایسته کشور در دو بخش خانم ها و آقایان هم از موضوعاتی است که فدراسیون به آن پرداخته است. به شکلی که کمتر رویداد بین المللی است که داوران ما به آن دعوت نشوند. تقویت لیگ های مختلف خانم ها و آقایان هم از مواردی است که دربالندگی تنیس روی میز کشور تاثیر بسزا وشگرف دارد. متأسفانه تحریم‌ های ظالمانه و رشد بی رویه قیمت دلار ضربات جبران ناپذیری برپیکره اقتصاد مملکت وارد کرده که ورزش ما هم ازاین قائده مستثنی نیست. متاسفانه نبود بودجه و امکانات ناکافی باعث شده که فدراسیون های ورزشی برنامه های ضروری و مفیدی که رابطه مستقیمی با رشد و توسعه ورزش دارند را با مشکل های زیاد روبه رو کند. امیدواریم این مشکلات هرچه زودترمرتفع شود. شاید باورش کمی سخت باشد که بودجه سالیانه فدراسیون تنیس روی میز هندوستانی که دربسیاری مواقع بازیکنان ما آنها را شسکت می دهند، مبلغی درحدود ده الی پانزده میلیون دلاراست. درحالی که بودجه فدراسیون تنیس روی میز کشورمان شاید یک شانزدهم یا کمتر از آن است. توخود حدیت مفصل بخوان ازاین مجمل.

 

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn