به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از روابط عمومی وزارت دادگستری، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور صبح امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ سخنران ویژه نشست تخصصی بایسته‌های تحقق سند ملی حقوق کودک بود. زهرا بهروز آذر در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این نشست، تنظیم سند ملی حقوق […]

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از روابط عمومی وزارت دادگستری، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور صبح امروز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ سخنران ویژه نشست تخصصی بایسته‌های تحقق سند ملی حقوق کودک بود.

زهرا بهروز آذر در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این نشست، تنظیم سند ملی حقوق کودک را گواهی بر اهمیت و نگاه ویژه کودکان و صیانت از حقوق آنان در کشورمان عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد این نشست‌ها زمینه‌ساز نزدیکی دیدگاه‌ها و اجرایی شدن سند ملی حقوق کودک باشد.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور اظهار داشت: تغییرات فناوری، تغییرات اقلیمی، تغییرات جمعیتی و شهرنشینی و تغییرات مهاجرت، چهار چالش مهم پیش روی جامعه جهانی است که موضوع خانواده و به طور اخص کودکان را تحت تاثیر قرار داده‌اند. در کشور ما نیز بخشی از این چالش‌ها در حال خودنمایی و تحت تاثیر قرار دادن سیاست‌های اجرایی ذیربط هستند.

وی قانون حمایت از اطفال و نوجوان را سندی بسیار مترقی و قابل اعتنا در منطقه و جهان برشمرد که لازم است در خصوص سازگاری و هماهنگی مفاد و مباحث آن با سند ملی حقوق کودک بررسی و دقت‌نظر بعمل آید.

بهروز آذر معاون رییس جمهور گفت: سند ملی حقوق کودک در زمان تدوین و نگارش، در برگیرنده مسایل و نیازهای دوران خود بوده و به کودکان به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور نگریسته است، امروز با توجه به بررسی‌های صورت گرفته و شرایط روز نیازمند بازنگری این سند هستیم و در این خصوص حتما باید جایگاه و شان این سند در کشور و اسناد بالادستی روشن و مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر روشن شدن چرایی نگارش و جایگاه و محل استفاده سند ملی حقوق کودک پیش از بازنگری، اظهار امیدواری کرد ماحصل برگزاری این نشست‌ها منجر به همگرایی در دیدگاه و ورود به فاز اجرایی سند ملی حقوق کودک با هدف صیانت از حقوق کودکان کشورمان باشد.

منبع خبر: رکنـا