بنابر گفته کارشناسان، با اجرای تولید قراردادی گوشت قرمز علاوه بر رفع چالش بازار گوشت قرمز، شاهد ارتقای ۲۵ تا ۳۵ درصدی ضریب خوداتکایی تولید خواهیم بود.  براساس آمار معاونت امور دام پتانسیل و ظرفیت یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن گوشت قرمز در کشور وجود دارد، درحالیکه هم اکنون سالانه ۹۰۰ هزارتن گوشت در کشور […]


بنابر گفته کارشناسان، با اجرای تولید قراردادی گوشت قرمز علاوه بر رفع چالش بازار گوشت قرمز، شاهد ارتقای ۲۵ تا ۳۵ درصدی ضریب خوداتکایی تولید خواهیم بود.

 براساس آمار معاونت امور دام پتانسیل و ظرفیت یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن گوشت قرمز در کشور وجود دارد، درحالیکه هم اکنون سالانه ۹۰۰ هزارتن گوشت در کشور تولید می شود که برای استفاده حداکثری از ظرفیت و بی نیازی از واردات، راهکارهای تولیدقراردادی و پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش باید در اختیار دامداران قرار بگیرد تا تولیدکنندگان ناگریز به کشتار دام زودتر از موعد نباشند.

+