با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات و نشستن او بر کرسی چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهوری امریکا، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی از پیامد‌های آمدن او نوشتند. در تاریخ ایالات‌متحده، فقط دو بار زن‌ها توانستند در جایگاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از دو حزب اصلی قرار بگیرند و هر دو از سوی یک فرد شکست خوردند؛ دونالد […]


با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات و نشستن او بر کرسی چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهوری امریکا، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی از پیامد‌های آمدن او نوشتند.

در تاریخ ایالات‌متحده، فقط دو بار زن‌ها توانستند در جایگاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از دو حزب اصلی قرار بگیرند و هر دو از سوی یک فرد شکست خوردند؛ دونالد ترامپ. 

با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات و نشستن او بر کرسی چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهوری امریکا، کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییت‌هایی از پیامد‌های آمدن او نوشتند. کاربران خاطرنشان کردند نباید معیشت مردم ایران را در سایه پیروزی ترامپ تحلیل کرد. آنها با بازخوانی جنایات امریکا در حق مردم ایران نشان دادند دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در ظلم به مردم ایران تفاوتی با یکدیگر ندارند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم.

 امیرعلی ابوالفتح:

در تاریخ ایالات‌متحده، فقط دو بار زن‌ها توانستند در جایگاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از دو حزب اصلی قرار بگیرند و هر دو از سوی یک فرد شکست خوردند؛ دونالد ترامپ. 
 عبدالله گنجی:
برخی فکر می‌کنند ترامپ خطرناک‌تر از دموکرات‌هاست. برای اروپا ترامپ قدری چندش‌آور است، چون اروپا را تحقیر می‌کند، برای ما: کودتای۳۲ از دموکرات‌هاست، حمله طبس دموکرات‌ها، قانون داماتوی دموکرات‌ها، تحریم نفت از سال۱۳۹۱ دموکرات‌ها، خروج از برجام جمهوریخواهان. تعامل در عراق و افغانستان با جمهوریخواهان. 
 احمد نادری:
ما با ترامپ پدرکشتگی داریم… ‎#حاج قاسم
 سعید آجورلو:
فاصله ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ دولت روحانی، بزرگ‌ترین آموزگار برای سیاست داخلی ایران در مواجهه با دولت جدید ترامپ است. 
 علی چاهخوزاده:
دونالد ترامپ چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور امریکا شد! معتقدم سگ زرد برادر شغال است، ولی دموکرات‌ها به اندازه جمهوریخواهان افراطی و جنگ‌طلب نیستند، اما اثبات شده حیله‌گر هستند و علاوه بر این ما در همه ادوار شاهد آشوب و تحریم از طرف امریکا بوده‌ایم و نیاز به راهبرد جدید برای مقابله داریم. 
 امیر راقب:
من فکر می‌کنم دولت پزشکیان و شخص او، سازه محکم‌تری از دولت روحانی و شخص او دارد و خطا‌های ادراکی سال‌های ۹۵ تا ۹۷، این بار تکرار نخواهد شد. ترامپ، فشار‌ها را بر نتانیاهو برای عقب‌نشینی (که آغاز شده) افزایش خواهد داد و «چین» به رغم گوشه‌نشینی ذاتی، ناچار خواهد شد به منازعات وارد شود. 
 بهروز محبی:
‏یاد مرحوم دکتر شریعتی ما به خیر، نیست ببیند تعبیر درست او در مورد امریکا کاملاً مصداق یافته است: «امریکا! این بلاهت عظیم و توحش متمدن و بدویت مدرن و خشونت با اتیکت و غارت قانونمند و خوشبختی زشت و آزادی لش و دموکراسی احمق» خروجی‌اش ترامپ شد. 
 مجید شاکری:
مهم‌ترین، فورى‌ترین و ضرورى‌ترین اقدام ایمن کردن جریان صادرات نفت ایران به لحاظ روش، جغرافیا و تسویه است. 
 سیدپویان حسین‌پور:
اگر حرف از تحریم است، ما هم زمان دموکرات‌ها تحریم شدیم هم زمان جمهوریخواه‌ها. اگر حرف از آشوب است، ما هم زمان اوباما و بایدن دموکرات ۸۸ و ۱۴۰۱ دیدیم و هم زمان همین ترامپ جمهوریخواه ۹۶ و ۹۸ را… و البته زمان همین ترامپ لمپن، امریکایی‌ها را در عین‌الاسد موشک‌باران کردیم!
 احسان تقدسی:
ترامپ نه فقط کامالا هریس بلکه بایدن، اوباما و همه جمهوریخواهان بزرگی را که تلاش کردند او رأی نیاورد را شکست داد. 
 علی خسروانی:
بیخود مردم کف جامعه را از ترامپ نترسانید، بازار تقریباً یک سالی است آمدن ترامپ را پیشخور و خود را بر آن مبنی بسته بود. از نظر سیاسی هم وضعیت آچمز و قفل و گره خورده فعلی نیاز به یک تحرک و تغییر دارد. برای مردم تصمیمات داخلی خوشی یا ناخوشی به همراه می‌آورد. آدرس اشتباه ندهید. 
 کبری آسوپار:
روز چهلم سیدمقاومت معطل نشسته‌ایم که ببینیم قاتل حاج قاسم قرار است رئیس‌جمهور امریکا شود یا قاتل سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و ده‌ها هزار نفر دیگر… و لابد فکر می‌کنیم در سرنوشت مردم ایران، دموکرات و جمهوریخواهش فرق می‌کند!
 شهاب اسفندیاری:
از پیروزی ترامپ ملعون هیچ عقل سلیمی خوشحال نمی‌شود، اما اینکه دموکرات‌ها به دلیل حمایت از نسل‌کشی اسرائیل و شراکت در کشتار ده‌ها هزار فلسطینی باختند، درس خوبی برای ثبت در تاریخ است.

منبع: روزنامه جوان

+