به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس، محسن موسوی زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی توجه به بودجه مراکز فنی و حرفه‌ای را در راستای توجه به مهارت‌های اشتغال‌زا برشمرد و افزود: در حال حاضر کمتر از یک درصد بودجه آموزشی کشور به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص دارد و این موضوع در لایحه […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس، محسن موسوی زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی توجه به بودجه مراکز فنی و حرفه‌ای را در راستای توجه به مهارت‌های اشتغال‌زا برشمرد و افزود: در حال حاضر کمتر از یک درصد بودجه آموزشی کشور به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص دارد و این موضوع در لایحه بودجه سال آینده پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم اهواز در مجلس دوازدهم تصریح کرد: آموزش‌های مهارتی یکی از پرهزینه‌ترین نوع آموزش‌هاست و در عین حال راهی برای ایجاد اشتغال است که می‌تواند یه عنوان یکی از راهکاری غلبه بر چالش بیکاری به کار بیاید. به همین دلیل در لایحه بودجه سال آینده نیز به این موضوع توجه خاصی خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: واقعیت این است که ۴۰ درصد از آموزش ها در بخش دولتی ارائه می شود و نیروی کار ماهر را برای تمام ارگان ها و سازمان های مختلف فراهم می کند.

موسوی زاده خاطرنشان ساخت: این کمیسیون در مجلس گذشته نیز اقدامات خوبی در بخش های مختلف از جمله پیگیری رتبه بندی معلمان انجام داده است و ما هم همین مسیر را ادامه خواهیم داد. در واقع تمرکز کنونی کمیسیون آموزش و تحقیقات روی ۴ وزارتخانه بهداشت و درمان، علوم، آموزش و پرورش و تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار توجه به بودجه مراکز فی و حرفه ای به عنوان پایگاه های تربیت نیروی کار ماهر، باید در برخی قوانین نیز ورود کنیم تا عدم اعمال سلیقه های شخصی، وحدت رویه در استانداردها و فرآیندهای آموزشی را از بین ببرد.

وی افزود: سپردن تمام فرآیندهای آموزشی به دستگاه های غیرتخصصی، آموزش غیراستاندارد را می سازد که با اهداف اولیه تشکیل این مراکز در تناقض است لذا اصلاح برخی رویه ها در این باره ضروری و انکار ناپذیر است.

منبع خبر: رکنـا