رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر می‌رود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل می‌رسد. بختیاری رئیس سندیکای صنایع کنسرو در نشست خبری امروز گفت: امنیت غذایی به معنای تامین غذای کافی و سالم برای همه مردم در همه زمان ها، جهت دستیابی به […]


رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات غذایی و کشاورزی کشور هدر می‌رود که با حمایت از صنعت کنسروسازی این ضایعات به حداقل می‌رسد.

بختیاری رئیس سندیکای صنایع کنسرو در نشست خبری امروز گفت: امنیت غذایی به معنای تامین غذای کافی و سالم برای همه مردم در همه زمان ها، جهت دستیابی به زندگی سالم و متعادل است که مولفه های فراهمی، دسترسی، سلامت و پایداری در تامین این امنیت غذایی نقش بسزایی داشته است به طوریکه صنایع کنسرو سازی ارتباط تنگاتنگی با تحقق این چهار مولفه دارند.

+