طرز تهیه غذای ساده و کم‌خرج با گوجه و کدو

پیاز: ۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی: ۲ عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

روغن: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

آب: ۱ لیوان

طرز تهیه

کدو سبزها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید.

سیر را رنده یا ریز خرد کنید.

تفت دادن پیاز و سیر

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

اضافه کردن کدو سبز

کدو سبزهای خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

اضافه کردن ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

اضافه کردن گوجه فرنگی و آب

گوجه فرنگی رنده شده و آب را به مواد اضافه کنید.

پخت خورشت

اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا جا بیفتد.

نکات مهم

برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا پودر کاری نیز در خورشت استفاده کنید.

اگر دوست دارید خورشت شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید در انتهای پخت، حرارت را زیاد کرده و آب اضافی را تبخیر کنید.

این خورشت را می‌توانید با برنج سفید یا نان سرو کنید.

با این دستورالعمل ساده و سریع، می‌توانید یک خورشت کدو سبز خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

دانشیاری

+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn