مجلس چشم خود را به روی اشتباهات و خطا‌های دولت نبندد

علی صوفی در گفتگو با «اطلاعات آنلاین» با اشاره به تقدیم فهرست اعضای کابینه دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی گفت: مردم و کشور در طول سال‌های گذشته از تکیه صرفِ دولت‌ها به تعلقات جناحی_سیاسی ضرر‌های زیادی را به جان خریده اند و بخش زیادی از توان و وقت مسئولان به جدل و رویارویی‌های بیهوده و متناقض با منافع ملی هزینه شده است. در واقع اگر در حوزه‌های مختلف ناکارآمدی پررنگ شده و برای حل مسائل باید دشواری‌های زیادی را طی کنیم، یکی از اصلی‌ترین علت های آن ترجیح مصالح جناحی نسبت به منافع ملی و عمومی است که این نقیصه بدون فوت وقت باید برطرف شود.

وزیر تعاون دولت هشتم در ادامه گفت: ما در طول سال‌های گذشته از تکیه صرفِ دولت‌ها به تعلقات جناحی_سیاسی ضرر‌های زیادی را به جان خریده ایم و بخش زیادی از توان و وقت مان را به جدل و رویارویی‌های بیهوده و متناقض با منافع ملی هزینه کرده ایم. در واقع اگر در حزوه‌های مختلف ناکارآمدی پررنگ شده و برای حل مسائل باید دشواری‌های زیادی به جان بخریم، یکی از اصلی‌ترین علت هایش ترجیح مصالح جناحی نسبت به منافع عمومی است که این نقیصه بدون فوت وقت باید برطرف شود.

مجلس چشم خود را به روی اشتباهات و خطاهای دولت نبندد

به گفته وی، مسعود پزشکیان با تکرار مکرر اینکه «تا زمانیکه باهم دعوا داریم، هیچ مشکلی رفع نمی‌شود» به جامعه این پیام را می دهد که دولت چهاردهم، دولتی است که با تکیه بر نگاه و رویکرد کارشناسی و همچنین پرهیز از جدل و جار و جنجال‌هایی بیهوده برای رسیدن به هدف مهمِ برداشتن مانع‌های رشد و توسعه فقط آرامش مردم را می‌خواهد؛ بنابراین توقع از دولت چهاردهم این است که در هنگامه تصمیم گیری نظرات و دیدگاه‌های همه مردم را لحاظ کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: دولت در مسیر صعب العبور اصلاح ساختار به همراهی و تعامل همه ارگان ها، به ویژه مجلس شورای اسلامی احتیاج مبرمی دارد. امیدوارم با توجه به توصیه‌ای که مقام معظم رهبری چندی پیش در دیدار با نمایندگان مجلس داشتند، مجلس دوازدهم هم در جلسات مهم رای اعتماد و هم بعد از شروع به فعالیت کابینه چهاردهم بنا را بر همراهی با هدف ترمیم فضا به نفع عموم بگذارد. البته این اصلا و ابدا به این معنی نیست که مجلسی‌ها چشم شان را روی اشتباه و خطا‌های احتمالی پاستور ببندند. مقصود این است که همه در کنار هم در مدار قانون برابی بهبودی شرایط هر کاری که لازم است، انجام بدهند.

او خاطرنشان کرد: از همان روزی که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اعلام شد، موجی از امیدواری و همدلی به جامعه تزریق شد. حتی مقام معظم رهبری با گفتن اینکه «موفقیت دولت، موفقیت همه ما است» همه را به وحدت و انسجام دعوت کردند. اما متاسفانه با تمام این تفاصیل گروهی در داخل توان شان را صرف تخریب دولتی می‌کنند که هنوز به طور رسمی تشکیل نشده است. آن‌ها حتی کار را به جایی رسانده اند که رسانه‌های رسمی را هم علیه پزشکیان و اطرافیانش بسیج کرده اند. ناگفته پیداست، اگر برای مهار تندرو‌ها انگیزه‌ای جدی و تلاشی همه گیر صورت نگیرد، گروه رادیکال می‌توانند در کار دولت خلل ایجاد کرده و در نتیجه یاس و بی اعتمادی را به اذهان عمومی تزریق کنند؛ بنابراین توصیه مهم چیزی جز این نمی‌تواند باشد که سیستم مدیریتی کشور همهِ هم و غم خود را برای ناکام کردن کارشکنان به کار بگیرد تا بتوانیم با همیت شرایط را طوری رقم بزنیم تا با رفع مشکلات اعتماد مردم به نظام را در بیشترین حالت ممکن خود ببینیم.

صوفی در پایان یادآور شد: دولت چهاردهم فرصتی ارزشمند برای پررنگ شدن اعتقاد مردم به سیستم از طریق کاهش مشکلات به شمار می‌رود.

 

منبع: اطلاعات انلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn