معاون برنامهریزی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: حدود ۳۴۴ مدرسه با ۱۵۱۸ کلاس درس به صورت خیرساز ساخته شده است.
علیرضا راشکی، معاون برنامهریزی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در نشست تشکلها و مشارکتها که به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور برگزار شد با بیان این که از سال ۱۳۹۳ که در تقویم جمهوری اسلامی روز تشکلها شکل گرفت، خلائی برای حضور خیرین مدرسه ساز که به عنوان انجمنها و تشکلهایی که قویترین تشکیلات را در پهنه گسترده جمهوری اسلامی و ایران دارند و در حال فعالیت هستند حس میکردیم گفت: از سال گذشته گردهمایی شکل دادیم تا میثاقی برای این کار بسته شود.
وی با بیان این که در سال گذشته سازمان نوسازی مدارس کشور بیش از ۲۹۷۲ پروژه و در واقع مدرسه را به نظام آموزشی تحویل داد اظهار کرد: از این میزان حدود ۳۴۴ مدرسه با ۱۵۱۸ کلاس درس به صورت خیرساز بود که این رقم نسبت به گذشته رشد داشت، همچنین ۱۴۶۷ پروژه با ۶۱۲۹ کلاس درس به صورت مشارکت با دولت آماده کرد.
راشکی با بیان این که در مجموع بیش از ۵۷ درصد پروژههایی که سال گذشته به بهره برداری رسید با مشارکت و یا اهتمام خیرین بود ادامه داد: برای تکریم این افراد در ۳۱ استان کشور برنامه پاسداشت در سه ماهه اول سال شروع شد. به دستور رئیس سازمان این تکریم ادامه پیدا کرد تا جایی که بیش از ۸۰۰ خیر در سالن اجلاس تکریم شدند که خروجی آن تعهد بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان تا این لحظه است که اوج حضور خیرین در شهریور و مهرماه با حضور در افتتاح پروژهها است.
محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه مدارس زیادی با همکاری خیرین و سازمان نوسازی کشور در اقصی نقاط ایران اسلامی ساخته شده است گفت: در اولین جشنواره خیرین مدرسهساز تعهدات خیرین ۱۷ میلیارد تومان بود که به مرور افزایش یافت و در دو سال گذشته به ۴۶۰۰ میلیارد و در سال گذشته به ۱۱ هزار میلیارد تومان رسید.
وی با بیان این که بیش از ۵۰ درصد مدارسی که تحویل آموزش و پرورش میشوند با مشارکت خیرین بوده که خوشبختانه این مشارکت افزایش یافته است افزود: بیش از ۴۰۰ تشکل مردمی خیریه در کل کشور وجود دارد.
جعفری با بیان این که در دو سال گذشته با توجه به ضرورت توجه به درون مدارس، کمیسیون مدرسهیاری شکل گرفت ادامه داد: امیدواریم همه تشکلهای مردمی با کمک هم بتوانند مشکلات پیش پای خیرین را برطرف کنند.