تجهیزاتمان به روز بود؛ اما چالش های المپیک، متفاوت بود

فاطمه امینی ملی‌پوش تیراندازی ایران که در دومین روز بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در خط آتش تفنگ بادی ایستاد. در این ماده ۴۱ ورزشکار حضور داشتند.

ملی پوش کشورمان با رکورد ۶۲۶.۲ در رده بیست و ششم ایستاد و از رسیدن به فینال این ماده بازماند. در این ماده تیرانداز کره‌ای با رکورد ۶۳۴.۵ به عنوان نفر نخست و تیرانداز فرانسوی با رکورد ۶۳۱.۳ به عنوان نفر هشتم به فینال رسیدند.

فاطمه امینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، حسین مهرپور، درباره اینکه آیا در المپیک تجربه نقش مهم تری دارد یا انگیزه های جوانی گفت: به نظر من هر دو می‌توانند کمک کننده باشند. این اولین بازی بود که در چنین مسابقه‌ای شرکت می‌کردم و قطعاً خیلی چیزها از آن یاد گرفتم که بتوانم در مسابقات بعدی از آنها استفاده کنم. از طرفی، ورزشکاران دیگری هم هستند که شاید برای اولین بار در المپیک شرکت می‌کنند و موفق به کسب مدال می‌شوند. به نظرم هر دو فاکتور تجربه و انگیزه در کنار هم تأثیرگذارند. ما موفق نشدیم فینالیست شویم و مدال کسب کنیم، اما قطعاً این تجربه می‌تواند در مسابقات آینده خیلی به ما کمک کند. المپیک واقعاً مسابقه بزرگی است و جو خاصی دارد که تجربه در آن بسیار کمک کننده است.

آیا تجهیزات شما در المپیک مدرن بود؟
بله، ما قبل از المپیک تمام تلاشمان را کردیم که تجهیزاتمان را به‌روز کنیم. با کمک مربیان، فدراسیون و کمیته ملی المپیک موفق شدیم این کار را انجام دهیم. خدا را شکر، سلاح‌ها و تجهیزاتمان به‌روز شد. بخشی از این تجهیزات را خودمان خریداری کردیم و بخشی دیگر با حمایت فدراسیون و کمیته ملی المپیک تأمین شد.

احساس شما از ناکامی در این مسابقات چه بود و چه دلیلی برای آن دارید؟
واقعاً نمی‌توانم دلیل خاصی برای این اتفاق بگویم. در آن لحظه که من در خط بودم و تیر می‌زدم، تمام تلاشم را کردم و می‌دانم که آن بهترین کاری بود که می‌توانستم انجام دهم. از این زاویه که به عملکردم نگاه می‌کنم، راضی‌ام. اما ناکامی همیشه ناراحت کننده است. المپیک جو بسیار متفاوتی دارد و فشار مسابقات تأثیرگذار است.

آیا فدراسیون تمام امکانات لازم را برای حضور شما در المپیک فراهم کرد؟
فدراسیون تمام تلاشش را کرد که بهترین شرایط را برای ما فراهم کند. اما هنوز به نظرم می‌توانیم در المپیک‌های بعدی فینالیست شویم و حتی مدال بگیریم. استعداد و توانایی در بین ورزشکاران ما وجود دارد.

بعد از المپیک، چه برنامه‌ای برای ورزشکاران در نظر گرفته می‌شود؟
یکی از مشکلاتی که ورزشکاران ما دارند این است که بعد از المپیک رها می‌شوند. برنامه‌ریزی برای مسابقات بعدی و المپیک بعدی باید از هم‌اکنون آغاز شود، اما معمولاً برنامه‌ریزی‌ها به ماه‌های آخر منتهی می‌شود. بعد از المپیک، تقریباً یک سال مسابقه خاصی در سطح بین‌المللی نداریم، اما پس از آن مسابقات قهرمانی جهان و آسیا شروع می‌شود. امیدوارم مسئولان از حالا برای این برنامه‌ها برنامه‌ریزی کنند.

شرایط دهکده المپیک چگونه بود؟
دهکده‌ای که ما در آن بودیم، جدا از پاریس و در یک شهر دیگر قرار داشت. کیفیت آن نسبت به تصویر ذهنی که داشتیم، پایین‌تر بود. تنوع غذایی محدود و شرایط خاصی وجود داشت که می‌توانست بهتر باشد.

آیا برای شرکت در رشته تیراندازی در مسابقات المپیک محدودیت سنی خاصی وجود دارد؟
در رشته تیراندازی محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. از سنین ۱۵-۱۶ سال تا حتی بالای ۵۰ سال ورزشکارانی داشته‌ایم که در المپیک شرکت کرده‌اند.

کاروان ایران تا الان موفق به کسب مدال نشده است. نظر شما درباره این موضوع چیست و چه پیش‌بینی‌ای برای آینده دارید؟
رقابت‌ها واقعاً سنگین و نزدیک بوده است. نمایندگان ما بسیار تنگاتنگ با دیگران رقابت کردند. فکر می‌کنم در رشته‌هایی مانند کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو شانس کسب مدال داریم و امیدوارم در روزهای باقی‌مانده المپیک، بتوانیم مدال‌های ارزشمندی به دست آوریم.

آیا نکته‌ای هست که بخواهید به آن اشاره کنید؟
نه، چیزی خاصی نیست. فقط می‌خواهم بگویم که ورزشکاری که به این سطح می‌رسد، تمام تلاشش را می‌کند تا بهترین نتیجه را به دست آورد. امیدوارم در مسابقات بعدی بتوانیم نتایج بهتری کسب کنیم.

انتهای پیام/

منبع: ایسـنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

advanced-floating-content-close-btn