بنابر گفته مسئولان تا پایان برنامه هفتم تولید گوشت خاویاری باید به ۲۰ هزار تن و خاویار به ۱۴۰ تن برسد. طبق گزارش فائو میزان تولید ایران در سال ۲۰۱۰، ۲۵۱ تن گوشت استحصالی بود که بدین ترتیب پس از کشورهای چین، روسیه و ارمنستان قرار دارد و با توجه به افزایش حجم تولید انتظار […]
بنابر گفته مسئولان تا پایان برنامه هفتم تولید گوشت خاویاری باید به ۲۰ هزار تن و خاویار به ۱۴۰ تن برسد.
طبق گزارش فائو میزان تولید ایران در سال ۲۰۱۰، ۲۵۱ تن گوشت استحصالی بود که بدین ترتیب پس از کشورهای چین، روسیه و ارمنستان قرار دارد و با توجه به افزایش حجم تولید انتظار میرود در جدیدترین آمار فائو، ایران رتبه دوم را کسب کند.