طرز تهیه لواشک هلو

به گزارش زیرنویس، برای تهیه لواشک هلو” href=” هلو ، شما به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید و با کمی حوصله می توانید یک لواشک خوشمزه و طبیعی داشته باشید. طرز تهیه لواشک هلو را در ادامه فرا خواهید گرفت.

مواد لازم:

    هلو رسیده: به مقدار دلخواه (حدود 1 کیلوگرم)

    شکر: به مقدار دلخواه (بسته به ذائقه)

    آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

    نمک: به مقدار کم (نوک قاشق چایخوری)

طرز تهیه:

    آماده سازی هلو: هلوها را بشویید، پوست بکنید و هسته آنها را جدا کنید. سپس هلوها را به قطعات کوچک برش بزنید.

    پختن هلو: هلوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته و به همراه آبلیمو و کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً پخته و نرم شوند.

    میکس کردن: بعد از اینکه هلوها پخته شدند، آنها را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز به صورت پوره یکدست درآورید.

    اضافه کردن شکر و نمک: پوره هلو را به همراه شکر و نمک به دلخواه به قابلمه برگردانید و مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام بیاید.

    پهن کردن پوره هلو: یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و پوره هلو را به صورت یک لایه نازک روی آن پخش کنید.

    خشک کردن لواشک:

        روش اول: با استفاده از فر: سینی فر را داخل فر با دمای بسیار کم (حدود 50 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید و درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت اضافی خارج شود. مدت زمان خشک شدن به ضخامت لایه لواشک بستگی دارد.

        روش دوم: زیر نور آفتاب: سینی فر را در مکانی خشک و آفتابی قرار دهید تا لواشک به آرامی خشک شود. توجه داشته باشید که در این روش باید مراقب باشید تا حشرات روی لواشک ننشینند.

    بریدن و نگهداری: پس از اینکه لواشک کاملاً خشک شد، آن را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم:

    برای شیرین کردن لواشک می توانید از عسل به جای شکر استفاده کنید.

    برای طعم دار کردن لواشک می توانید از ادویه هایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل استفاده کنید.

    برای تهیه لواشک ترش می توانید مقدار شکر را کاهش داده و آبلیمو بیشتری اضافه کنید.

    برای سرعت بخشیدن به روند خشک شدن لواشک می توانید از دستگاه میوه خشک کن استفاده کنید.

نکته: برای اطمینان از کیفیت و بهداشت لواشک خانگی، بهتر است از میوه های تازه و سالم استفاده کنید و تمام مراحل تهیه را با دقت انجام دهید.

نوش جان!

منبع خبر: رکنـا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *