فوتبال هجومی را دوست دارم
![فوتبال هجومی را دوست دارم فوتبال هجومی را دوست دارم](https://www.zirnevisnews.ir/mag/wp-content/uploads/2025/01/749457_425.jpg)
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولس گفت: پرسپولیس تیم ریشه داری است و جمعیت بزرگی پشت آن است. به گزارش خبرگزاری آنا، اسماعیل کارتال سرمربی جدید پرسپولیس در مراسم معارفه خود اظهار کرد: اینکه در یک کشور مسلمان هستم یک حضور متفاوت است. قبل از اینکه به ایران بیایم در مورد پرسپولیس تحقیق کردم.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولس گفت: پرسپولیس تیم ریشه داری است و جمعیت بزرگی پشت آن است.
به گزارش خبرگزاری آنا، اسماعیل کارتال سرمربی جدید پرسپولیس در مراسم معارفه خود اظهار کرد: اینکه در یک کشور مسلمان هستم یک حضور متفاوت است. قبل از اینکه به ایران بیایم در مورد پرسپولیس تحقیق کردم. این تیم هواداران باشکوهی دارد. فهمیدم این تیم نزدیک به ۴۰ میلیون هوادار پرشور دارد که خیلی آن را دوست دارند.
وی افزود: این تیم ریشه دار است و جمعیت بزرگی پشت آنها است. باشگاه پرسپولیس اهداف بزرگی دارد و می خواستم در این اهداف شریک باشم. از درویش تشکر می کنم که من را انتخاب کرد و ممنونم که سهم بزرگی برای حضورم در اینجا داشت.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره سبک شخصی خود تصریح کرد: فلسفه فوتبال من رو به جلو است و دوست دارم تیمم همیشه بازی ها را ببرد. سال پیش در لیگ های اروپایی در جام یوفا در پنالتی مسابقات را از دست دادیم و حذف شدیم اما تمام رکوردهای حمله و لمس توپ دست تیم ما بود.
وی درباره جدایی خود از فنرباغچه گفت: دلیل جدایی ام از فنرباغچه این بود که کنگره ای برگزار شد که دو رئیس باشگاه نامزد بودند و برای انتخاب مورینیو با هم رقابت سختی داشتند. من به همین دلیل از باشگاه جدا شدم و برایشان آرزوی موفقیت می کنم و الان سرمربی پرسپولیس هستم . برای باشگاه پرسپولیس تمام تلاش خود را می کنم.
کارتال درباره دستیاران خود گفت: من با مربیان بزرگی در جهان کار کردم که یکی از آنها یواخیم لو است که حتما به ایران او را دعوت می کنم. نفر بعدی گاس هدینیگ است و مثل پدرم است، ماه ها کنارش بودم و کنار او بزرگ شدم. با پریرا سرمربی برزیل که دو بار قهرمان جهان شده کار کرده ام. وقتی فوتبال من رد فنرباغچه تموم شد، به صورت آکادمیک در آن مشغول به کار شدم.
وی ادامه داد: اولین تاکتیکی که یاد گرفتم پریرا به من آموزش داد. من به آن راضی نبودم چون فوتبال چاهی است که ته ندارد و به این یادگیری ها قانع نبودم. برای افزایش دانش کم نمی گذاریم و چیزهایی که در فوتبال جهان ترند هستند دنبال می کنیم.اگر این چیزها در اختیار نباشد در تیمی مثل پرسپولیس نمی توانی کار و مدیریت کنید. با دربیل زدن و پاس خوب تا یک جایی موفق می شوی ولی باید تاکتیک ها را یاد گرفت. در زندگی هیچ وقت دست از تلاش برنداشته ام و آدم خلاقی هستم و خلاقیت را دوست دارم.
سرمربی جدید پرسپولیس درباره مهمان نوازی ایرانیان خاطرنشان کرد: از روی که اینجا رسیدم مردم ایران به خصوص از هواداران پرسپولیس ممنون هستم . احترام زیادی در کوچه و خیابان به من گذاشته اند. برای پرسپولیس و برای فوتبال ایران من به عنوان اسماعیل کارتال شب و روز کار خواهم کرد . قول می دهم هر کاری که از دستم بر می آید انجام می دهم.
وی درباره تجربیات خود افزود: برای چیزهای جدید همیشه گشاده رو هستیم. گولر را که همه می شناسید در ۱۶ سالگی از آکادمی فنرباغچه مستقیم در تیم اصلی بازی دادم و بعد از یک سال تراسنفر شد به رئال مادرید. اغولو دفاع چپ ما هم امسال ۳۵ میلیون یورو به برایتون فروخته شد. حواسم به بازیکنان جوان خیلی زیاد است اما باید ظرفیت بازی کردن داشته باشند. ترسی از بازی دادن جوان ها ندارم و آنها را به کار می گیرم. اگر اینجا هستم نه فقط برای پرسپولیس بلکه برای پیشرفت فوتبال ایران هر کاری که بتوانم می کنم.
کارتال درباره نکات فنی تیم پرسپولیس گفت: پرسپولیس نیاز به تقویت شدن دارد. همان طور که می دانید برخی بازیکنان مصدوم هستند که مدت بهبودی آنها طولانی تر خواهد بود. دو سهمیه خارجی داریم که برای جذب آنها اقدام می کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا با فضای لیگ نخبگان آشنایی دارد یا خیر گفت: دو بازی مهم آسیایی داریم و اصلا راحت نیست در دو تورنمنت باشیم. برای جنگیدن در دو جام باید عمق ترکیب خیلی خوب باشد و باید واقع بین باشیم. کیفیت رقبا و همچنین وضعیت اقتصادی آنها کاملا مشخص است. ما هم برای طرفداران پرسپولیس و جامعه فوتبالی که انتظار دارند هر کاری بتوانیم می کنیم. کار سختی داریم ولی می دانید که مصدوم زیاد داریم و هر ۴ روز بازی داریم. کار راحتی در پیش نداریم و در حال آماده سازی هستیم تا بهترین باشیم و امیدوارم از پس این دو بازی بربیایم.
سرمربی جدید پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا با آکادمی پرسپولیس تعامل خواهد داشت یا خیر گفت: برنامه ریزی هفتگی برای تیم داریم و از تیم های آکادمی و پایه هم برای تمرین دعوت می کنیم. از روی که آمدم سه یا چهار بازیکن از پایه ها به ما اضافه شدند. آنها را صدا می کنیم چون میخواهیم در پیشرفتشان نقش داشته باشیم. باید دید با تیم اصلی چقدر می توانند راه بیایند. اگر کسانی باشند که به تیم اصلی نزدیک باشند حتما در ترکیب قرار می دهیم و اگر نتوانند هم به تیم های دیگر می فرستیم.
کارتال در خصوص تجریه دنیزلی و حسرت قهرمانی او با پرسپولیس در آسیا تصریح کرد: قبل از حضورم در اینجا با دنیزلی صحبت کردم. قطعا آمده ام به اینجا تا جام بگیرم اما به تنهایی نمی توانم. باید آقای درویش به من کمک کند و هواداران هم باید حمایت کنند. از اول تا آخر باید بازیکنان به ما ایمان داشته باشند. این یک کار تیمی است و نه فردی اما باور دارم با کمک خدا موفق می شویم.
او در پاسخ به این سوال که چه قولی به هواداران پرسپولیس می دهد گفت: همان طور که گفتم تماشاگران این تیم خیلی پرشور هستند. طرفدارانی هستند که از اول تا آخر تیم را حمایت می کنند، آنهاخیلی قدرتمند هستند. تاکید می کنم هر کمکی که بتوانم خوشحالشان کنم انجام می دهم. با یک بازی قدرتمند که انجام می دهیم حتما آنها از ما خوششان می آید.
سرمربی جدید پرسپولیس درباره همکاری با سیدجلال حسینی اظهار کرد: با سید جلال حسینی که فوتبالیست سابق پرسپولیس بود صحبت کردم، روز اولی که تمرین را شروع کردیم بدون اینکه به کسی بگویم بیا یا نیا، نیامده بود. فردای آن روز آمد و خودش را معرفی کرد و به او گفتم بیا چند هفته ای کار کنیم و اگر دوست داشتی همکاری را ادامه می دهیم و اگر نتوانیم هم خیلی محترمانه اطلاع می دهیم. همان طور که در همه جای جهان یک سختی هایی برای کار است در ایران هم مستثنی نیست. اینجا مشکلی که هست توجه زیادی به فوتبال است و مردم با فوتبال خوشحال می شوند.
کارتال درباره تصاویر قبل از دیدار پرسپولیس و تراکتور تصریح کرد: روز بازی پرسپولیس و تراکتور دیدم طرفداران با هم بدون هچ ماجرایی به ورزشگاه می روند که به نظرم خیلی زیبا بود. این چیزهایی نیست که در فوتبال اروپا ببینی و این قسمت های زیبای فوتبال است. ما باید تمرینات منظمی انجام دهیم و باید مجموعه ورزشی خوبی در اختیار باشد. درویش قول داده که امکانات خوبی در اختیار ما بگذارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰