تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 دی 1403 - 22:30
کد خبر : 160677

حادثه گازگرفتگی برای ۱۴ معتکف در کاشان

حادثه گازگرفتگی برای ۱۴ معتکف در کاشان

به گزارش زیرنویس، مهرداد فرزندی پور رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی کاشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صبح روز گذشته ۲۵ دی ماه گزارشی مبنی بر مسمومیت ۱۴ نفر در جوشقان استرک به مرکز اورژانس کاشان اعلام شد که بلافاصله پس از دریافت این گزارش، تیم‌های اورژانس از پایگاه‌های الزهرا، حسنارود و قائم به

به گزارش زیرنویس، مهرداد فرزندی پور رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی کاشان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صبح روز گذشته ۲۵ دی ماه گزارشی مبنی بر مسمومیت ۱۴ نفر در جوشقان استرک به مرکز اورژانس کاشان اعلام شد که بلافاصله پس از دریافت این گزارش، تیم‌های اورژانس از پایگاه‌های الزهرا، حسنارود و قائم به محل حادثه اعزام شدند.

وی ابراز کرد: آمبولانس‌های پایگاه‌های اورژانس به سرعت به محل مورد نظر اعزام شدند تا خدمات پزشکی اولیه را به مصدومان ارائه دهند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی کاشان تصریح کرد: تیم اورژانس به محض رسیدن به محل حادثه، وضعیت مصدومان را ارزیابی کرده و اقدامات اولیه درمانی را آغاز کردند.

وی افزود: افراد مسموم شده به صورت فوری و با رعایت تمامی اصول ایمنی به بیمارستان بهشتی منتقل شدند تا تحت درمان‌های لازم قرار گیرند.

ضرورت رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی در مراسم اعتکاف کاشان

از سویی دیگر هادی کاشانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی در مراسم اعتکاف کاشان الزامی است.

وی ابراز کرد: دو مسجد در کاشان به علت عدم رعایت موارد ایمنی نسبت به استفاده از لوازم گرمایشی گازسوز تخلیه می‌شوند.

مدیر مرکز بحران فرمانداری کاشان با اشاره بر رعایت اصول ایمنی لوازم گرمایشی در ایام اعتکاف، بر رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی جهت حفظ و ارتقا سلامت عمومی تأکید کرد.

وی بر ضرورت استفاده از تجهیزات استاندارد و بهداشت فردی در این مراسم معنوی تأکید کرد و گفت: استفاده از ظروف زباله مناسب و تجهیزات گرمایشی استاندارد، و رعایت بهداشت فردی توسط افرادی که در خدمت به معتکفین هستند، از جمله نکات مهمی است که باید رعایت شود.

کاشانی نژاد اقدامات ایمنی در محل طبخ غذا را از جمله الزامی بودن رعایت فاصله مناسب سیم‌ها، تجهیزات الکتریکی از مواد قابل اشتعال و وجود کپسول‌های آتش‌نشانی در محل طبخ غذا دانست.

وی خاطرنشان کرد: همشهریان در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی می‌توانند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و در صورت مشاهده موارد بیماری حاد، با مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی کاشان به شماره ۱۱۵ تماس بگیرند.

منبع خبر: رکنـا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ها

advanced-floating-content-close-btn