طرز تهیه کوکوی گردو به روش گیلانی ها / طعم و مزه خاصی که عاشقش میشید
شایانیوز- کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوی لوبیا چیتی، کوکوی عدس، کوکوی مرغ، کوکوی تره فرنگی و… لیست بلند بالایی از یک غذای خوشمزه ست که خیلی وقتا عصای دست خانم های خونه داره. کوکو یه غذای ساده اما خیلی خوشمزه و پرطرفداره که برای وعده شام یا ناهار عالیه. کوکوی گردو یه غذای خاص
شایانیوز- کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوی لوبیا چیتی، کوکوی عدس، کوکوی مرغ، کوکوی تره فرنگی و… لیست بلند بالایی از یک غذای خوشمزه ست که خیلی وقتا عصای دست خانم های خونه داره. کوکو یه غذای ساده اما خیلی خوشمزه و پرطرفداره که برای وعده شام یا ناهار عالیه. کوکوی گردو یه غذای خاص شمالیه که طعم و مزه خیلی خوبی داره و ما در این مطلب، طرز تهیه اون رو به روش گیلانی ها بهتون آموزش میدیم. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی گردو
گردوی آسیاب شده ۲ پیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیاز کوچیک یک عدد
تخم مرغ ۸ عدد
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
شکر یک و نیم قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یا جوش شیرین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکوی گردو
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی گردو خوشمزه، ابتدا سیب زمینی رو بشویید، پوست بگیرید، مکعبی خرد کنید و با کمی آب بپزید. سیب زمینی پخته رو له کنید. پیاز رو هم رنده کرده و آبش رو بگیرید و به سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها رو بشکنید و با همزن دستی کمی بزنید تا کاملا باز بشن. حالا ادویه ها شامل نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
گردوی خرد شده، سیب زمینی پخته رنده شده و پیاز رنده شده رو هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر هم بیکینگ پودر رو اضافه و ترکیب کنید. مایه کوکوی گردو به همین راحتی آماده ست.
مرحله چهارم
داخل یک تابه مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید وروی حرارت بذارید تا داغ بشه، بعد مایه کوکوی گردو رو بریزید و با پشت قاشق سطح اون رو کاملا صافه کنید.
مرحله پنجم
زمان بدید تا یک طرف کوکو سرخ بشه و بعد اون رو برگردونید تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه و بپزه. به همین راحتی کوکو گردوی خوشمزه آماده میشه. اون رو با نون تازه سرو کنید. نوش جان.
نکات پخت کوکوی گردو شمالی
-این غذا با دستورهای مختلفی طبخ میشه. در بعضی از دستورها از عدس یا لپه پخته شده یا سویای آسیاب شده یا سبزیجاتی مثل برگ سیر، گشنیز، جعفری استفاده میشه.
-در بعضی دستورها میزان سیب زمینی و گردو رو برابر در نظر میگیرن و بعضی دیگه هم کلا سیب زمینی رو حذف می کنن و فقط از گردو و تخم مرغ استفاده می کنن.
-توجه داشته باشید گردو نباید خیلی پودر بشه چون کوکو به روغن میفته.
-شمالی ها معمولا کوکوی گردو رو در کنار خورشت فسنجون سرو می کنن.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰