دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری/واریز علی الحساب همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از فردا
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری سرانجام در روزهای آینده اجرا و مبلغ ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح در فیشهای حقوقی آذرماه اعمال خواهد شد. کوچکینژاد گفت: نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان را با چالش جدی مواجه میسازد. جبار کوچکینژاد عضو
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری سرانجام در روزهای آینده اجرا و مبلغ ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح در فیشهای حقوقی آذرماه اعمال خواهد شد.
کوچکینژاد گفت: نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان را با چالش جدی مواجه میسازد.
جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکلات صندوقهای بازنشستگی گفت: صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری با مشکل ناترازی مالی مواجه هستند که پرداخت حقوق و مزایا و همچنین افزایش حقوق بازنشستگان را با چالش جدی روبهرو کرده است البته دو راهکار اصلی برای حل این مشکل مطرح شده که یکی ادغام صندوقها و فروش اموال آنها و دوم، همسانسازی حقوق بازنشستگان که تاکنون بهطور کامل اجرا نشده است.
واریز علی الحساب همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از فردا
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس اظهار کرد: هدف از همسانسازی، پرداخت ۹۰ درصد حقوق شاغلین به بازنشستگان بود که هنوز محقق نشده است البته امسال افزایش یک درصدی حقوق (معادل ۹۰ هزار میلیارد تومان) اعمال شد که رقم قابل توجهی است، اما به نظر میرسد برای بهبود وضعیت بازنشستگان، نیاز به اقدامات دیگری داریم، چون همسانسازی حقوق بازنشستگان کشوری،.. هدف والایی برای عدالت اجتماعی و کاهش شکافهای درآمدی است، اما اجرای آن با موانع متعددی روبهرو است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه حقوق بازنشستگی بسیاری از بازنشستگان برای پوشش هزینههای زندگی روزمره کافی نیست، گفت: این موضوع بهویژه در کشورهایی محسوس است که هزینه زندگی به سرعت افزایش مییابد، اما حقوق بازنشستگی به همان نسبت زیاد نمیشود همچنین با افزایش سن، نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی بیشتر میشود که این هزینهها میتواند بخش قابل توجهی از درآمد یک بازنشسته را به خود اختصاص دهد.
کوچکینژاد تصریح کرد: برخی از نظامهای بازنشستگی بهطور کامل با نرخ تورم مطابقت ندارند و این بدان معناست که قدرت خرید بازنشستگان با گذشت زمان کاهش مییابد بنابراین پشتیبانی و برنامههای حمایتی ناکافی از طرف دولت یا نهادهای مسئول میتواند به افزایش فشار مالی بر بازنشستگان بینجامد.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس تاکید کرد: بهبود وضع بازنشستگان نیازمند تنظیم سیاستهای جامع و مستمر از طرف دولت و سیاستگذاران است که شامل افزایش حقوقها متناسب با هزینههای زندگی، بهبود سیستمهای حمایتی و ارائه تسهیلات ویژه برای بازنشستگان است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اشاره به تامین منابع مالی همسانسازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: یکی از اصلیترین موانع، مسئله تامین منابع مالی است، چون پرداخت تفاوت حقوق به میلیونها بازنشسته، هزینه کلانی را میطلبد بنابراین نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی را با چالش جدی مواجه میسازد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ با اشاره به ایرادات موجود در خصوص افزایش سن بازنشستگی گفت: یکی از مهمترین ایرادات، بیکاری و افزایش رقابت در بازار کار برای جوانان است، چون افزایش سن بازنشستگی به معنای ماندن افراد مسنتر در مشاغل است که ممکن است فرصتهای شغلی جوانان را کاهش دهد و منجر به افزایش نرخ بیکاری شود همچنین افزایش سن بازنشستگی میتواند منجر به کاهش بهرهوری شود، چراکه افراد مسنتر ممکن است از نظر جسمی و ذهنی توانایی انجام کارهای سنگین یا نیازمند مهارتهای پیچیده را نداشته باشند.
خبرخوش نماینده مجلس از افزایش متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری آذر ماه
اعضای کمیته پیگیری متناسبسازی حقوق بازنشستگان، جدولی را که برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری در سازمان برنامه و بودجه تهیه و بر سر آن توافق شده است، منتشر کردند.
براساس این جدول، ابتدا ضریب متناسبسازی محاسبه و تفاضل حقوق فرد و نود درصد حقوق شاغل همتراز به دست میآید؛ چهل درصد این مبلغ امسال به عنوان متناسبسازی پرداخت خواهد شد.
براساس آنچه پیشتر در اندیشه معاصر بیان کرده ایم مقصود از همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳، متناسب سازی حقوق بازنشستگان، با ۹۰% حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز است.
افزایش حقوق در همسان سازی، در سال اول (۱۴۰۳)، به میزان چهل درصد و در سال های دوم و سوم، هرکدام سی درصد مابه التفاوت تا نود درصد یاد شده خواهد بود.
از آنجا که بازنشستگان، بخش مهمی از جامعه امروزی را تشکیل می دهند، همواره مورد توجه دولت هستند و هر ساله، در برنامه های مربوط به سال جدید و قوانین بودجه، تدابیر و طرح های مختلفی، در راستای ایجاد رفاه مادی و معنوی آنان، پیش بینی می گردد.
همسان سازی حقوق بازنشستگان و متناسب سازی آن، از جمله طرح های جدید دولت در راستای حمایت از افراد بازنشسته و ایجاد عدالت مالی برای این قشر از اقشار جامعه است و صندوق های بازنشستگی، ملزم به اجرای طرح همسان سازی، در سال ۱۴۰۳ هستند.
با توجه به ابهامات بسیاری که در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳ من جمله همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری ۱۴۰۳ وجود دارد، در اندیشه معاصر، مفهوم و قوانین حاکم بر همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری،تامین اجتماعی و لشکری، همچنین، قواعد مربوط به جداول این امر، بررسی گردیده و در خصوص واریز همسان سازی حقوق بازنشستگان و نحوه دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری توضیح داده شده است که البته پرداختن به متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری در این گزارش نسبت به سازمانهای تامین اجتماعی و … پر رنگ تر خواهد بود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ صحن مجلس، در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، با تصویب بند «الحاقی ۳» تبصره ۵ این لایحه با عنوان «بودجه» به شرح زیر موافقت کردند:
«بندالحاقی ۳- به منظور تأمین به موقع اعتبارات اجتنابناپذیر پرداخت متناسبسازی حقوق بازنشستگان دولت و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم سال ۱۴۰۰، به دولت اجازه داده میشود در سقف اعتبارات مصوب این قانون نسبت به جابجایی اعتبار هریک از ردیفها به استثنای ردیفهای مربوط به طرحهای تملک دارایی سرمایهای، برای تأمین موارد مذکور اقدام نماید.»
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰