بنابر گفته کارشناسان بخش کشاورزی، امسال کشور به آستانه خودکفایی برنج به عنوان دومین محصول استراتژیک رسیده است. برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم در کشور محسوب می شود که در برنامه هفتم بر خودکفایی ۹۰ درصدی تولید برنج در راستای ارتقای امنیت غذایی و کاهش وابستگی سفره خانوار به آن سوی مرزها تاکید […]
بنابر گفته کارشناسان بخش کشاورزی، امسال کشور به آستانه خودکفایی برنج به عنوان دومین محصول استراتژیک رسیده است.
برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم در کشور محسوب می شود که در برنامه هفتم بر خودکفایی ۹۰ درصدی تولید برنج در راستای ارتقای امنیت غذایی و کاهش وابستگی سفره خانوار به آن سوی مرزها تاکید شده است که مسئولان وزارت جهاد و تشکل های تولیدی اذعان می کنند که دستیابی به این امر مهم در داخل دست یافتنی است.