به گزارش “ورزش سه”، این مربی فقید که بعدها با عنوان پدر استقلال در فوتبال ایران به محبوبیت خاصی رسید و نامش پس از فوتش بر اثر سرطان بیشتر بر زبانها جاری شد، در دوران مربیگری چهرهای جام آور و نوگرا بوده است.
پورحیدری که در استقلال با آبیها به قهرمانی آسیا رسیده و یکی از قویترین تیمهای تاریخ این باشگاه را سر و سامان داده است، در تیم ملی نیز در بازیهای آسیایی ۹۸ بانکوک پس از جام جهانی، ایران را به مقام قهرمانی رساند.
او جانشین جلال طالبی شد که بعد از حضور نیمکت تیم ملی در جام جهانی، مدیریت تیم ملی فوتبال را برعهده گرفت و سپس بعد از پورحیدری که دوباره به استقلال بازگشت، دوباره در جام ملتهای آسیای لبنان ۲۰۰۰ سرمربی تیم ملی شد، در حالی که در صورت ادامه کار پورحیدری ممکن بود ما شانس اول قهرمانی در آن تورنمنت میبودیم.
پورحیدری پس از جام جهانی، این تیم پرستاره و پرحاشیه ملی را با کمترین مشکلات تحویل گرفت و ایران دوره خوب و بیدغدغهای را با وی پشت سر گذاشت. انجام چند بازی خاطره انگیز در تورنمنت آمریکا و همچنین قهرمانی در جامعه در بازیهای آسیایی بهترین خاطره ما از منصورخان پورحیدری در دوران ملی است.
این تصویر مربوط به اولین اردویی است که او بازیکنان مد نظرش را به زمین شماره دوی آزادی دعوت کرده بود با مرور کردن اسامی به قدرت تیم ملی فوتبال ایران در آن زمان پی میبرید: خداداد عزیزی، ادموندبزیک، نادر محمدخانی، بهروز رهبری فر، سیروس دین محمدی، محمدرضا مهدوی، هادی طباطبایی، محمد نوازی، ابراهیم میرمحمدی، سهراب بختیاریزاده، فرهاد مجیدی، کوروش برمک، علیرضا سهند رازیان، پرویز برومند، ستار همدانی، اسماعیل حلالی، حیدر جعفری، وحید هاشمیان، یدالله اکبری، رضا شاهرودی، مهدی هاشمی نسب، حمید استیلی، علی موسوی، محمود فکری، بهنام ابوالقاسم پور و رضا حاج اسکویی
عکس از محمد ملا سعیدی