براساس آمار‌های اعلامی وزارت جهاد امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، تا رسیدن به خودکفایی فاصله چندانی نداریم. برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم در کشور محسوب می شود که در برنامه هفتم خودکفایی ۹۰ درصدی تولید برنج در راستای تحقق امنیت غذایی و […]


براساس آمار‌های اعلامی وزارت جهاد امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، تا رسیدن به خودکفایی فاصله چندانی نداریم.

برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم در کشور محسوب می شود که در برنامه هفتم خودکفایی ۹۰ درصدی تولید برنج در راستای تحقق امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات هدفگذاری شده  که دستیابی به این امر مهم در طول برنامه دست یافتنی است‌.

+