عضو شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ تا ۱۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مورد استفاده قرار میگیرد و مابقی به بازارهای هدف صادر میشود. علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به غفلت وزارت جهاد در آموزش کشاورزان به کشت صحیح زعفران، احتمال خسارت و آسیب […]
عضو شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار سالانه ۱۰ تا ۱۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مورد استفاده قرار میگیرد و مابقی به بازارهای هدف صادر میشود.
علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به غفلت وزارت جهاد در آموزش کشاورزان به کشت صحیح زعفران، احتمال خسارت و آسیب از حیث تنشهای گرمایی به تولید زعفران وجود دارد.