به گزارش زیرنویس، حسین شریعتمداری در یادداشتی به بهانه اقدام اخیر دولت آلمان در تعطیلی کنسولگریهای ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ، به مرور کینهتوزیهای آلمان علیه کشورمان و حمایتهای همزمان این کشور از رژیم صهیونیستی پرداخته است. متن یادداشت به شرح زیر است: ۱- دولت آلمان در اعتراض به اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک […]
به گزارش زیرنویس، حسین شریعتمداری در یادداشتی به بهانه اقدام اخیر دولت آلمان در تعطیلی کنسولگریهای ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ، به مرور کینهتوزیهای آلمان علیه کشورمان و حمایتهای همزمان این کشور از رژیم صهیونیستی پرداخته است.
متن یادداشت به شرح زیر است:
۱- دولت آلمان در اعتراض به اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی تندر، که به قتل ۱۴ نفر و مجروحیت نزدیک به
۳۰۰ نفر اعتراف کرده، کنسولگریهای ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ را تعطیل کرد! «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان با اعلام این تصمیم گفت: ما بارها و به صراحت به تهران اعلام کردهایم که اعدام یک شهروند آلمانی عواقب جدی در پی خواهد داشت و تاکید کرد: آلمان به دنبال تحریمهای سراسری اتحادیه اروپا علیه کسانی است که در اعدام شارمهد دست داشتهاند.
۲- جمشید شارمهد تبعه ایران و دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا بود. وی، سرکرده گروهک تروریستی تندر بود. بخشی از جنایات شارمهد که وی قبل از دستگیری در مصاحبههای تلویزیونی – از جمله در مصاحبه با تلویزیون آلمان- به آنها اعتراف کرده است، عبارتند از:
– بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که منجر به شهادت ۱۴ نفر از شهروندان ایرانی و زخمی شدن حدود ۳۰۰ نفر شد.
– آتشسوزی در هتل جهان تهران در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷.
– انفجار در حرم امام خمینی (ره) در تاریخ ۳۰ خرداد ماه ۱۳۸۸.
– تلاش برای بمبگذاری در سد سیوند شیراز در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۸۵.
بمبگذاری در اماکن عمومی، تأسیسات دولتی، شبکه حملونقل عمومی و تأسیسات زیرساختی، خرابکاری در اموال و تأسیسات دولتی و غیردولتی و ایراد خسارت به محیطزیست از طریق مسموم کردن آب و آتشزدن جنگلها، و تهیه بمب برای انفجار در حوزه علمیه آیتاللهالعظمی گلپایگانی از دیگر اقدامات گروهک تروریستی تندر و سرکرده آن جمشید شارمهد بوده است.
جمشید شارمهد قبل از بازداشت، (ابتکار سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال وی به ایران) در مصاحبه با چند شبکه تلویزیونی در آمریکا و اروپا به تمامی موارد یادشده اعتراف کرده و از این جنایات با عنوان اقدامات آزادیخواهانه علیه جمهوری اسلامی ایران یاد کرده است!
۳- وزیر خارجه آلمان در اعتراض به اعدام این جرثومه فساد، نتوانسته انگیزه اصلی دولت آلمان در اعتراض به اعدام شارمهد را پنهان کند و با اشاره صریح به حمایت ایران از حزبالله، حماس، انصارالله، انقلابیون عراق و مقابله با اسرائیل، موارد یاد شده را بخشی از اقدامات جمهوری اسلامی دانسته است! به بیان دیگر وزیرخارجه کمشعور آلمان انکار نکرده است که در این ماجرا، زبان نتانیاهو را به کام گرفته و از جانب او سخن گفته است!
گفتنی است سال ۲۰۰۶ و در جریان جنگ ۳۳ روزه حزبالله لبنان با رژیم صهیونیستی نیز دولت آلمان به حمایت از اسرائیل، تحریمهائی را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرد. در آن هنگام خبرنگار مجله آلمانی «اشپیگل» از خانم «آنگلا مرکل» صدراعظم وقت آلمان پرسید: آیا این تحریمها با کنوانسیون بینالمللی وین درباره حقوق بشر مغایرت ندارد؟ و افزوده بود در این تحریمها، مردم ایران آسیب میبینند، با این حال آیا این تحریم با اصول دموکراسی مغایرت ندارد؟ و صدراعظم آلمان در پاسخ گفته بود؛ در ایران، مردم و دولت از هم جدا نیستند و با این توضیح هرگونه تحریم احتمالی علیه ایران اسلامی را مجاز دانسته بود! اظهارات وی با اعتراض شدید چند تن از نمایندگان حزب سوسیال دموکرات روبهرو شد و خانم «کریستین لانگه» سخنگوی این حزب به طور تلویحی «مرکل» را فاقد درک سیاسی دانسته بود.
همان روزها در یادداشتی با عنوان «خانم مرکل، تصمیم شما بود یا دیکته اسرائیل»؟! اقدام آن روز آلمان را دنبالهروی بیقید و شرط از خواست رژیم صهیونیستی دانسته و شواهدی نیز برای اثبات این دیدگاه آورده بودیم.
۴- مروری هرچند گذرا به آلمان بعد از جنگ جهانی دوم، کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که آلمان به عنوان یک کشور، هویت مستقلی ندارد. آلمان بعد از شکست در جنگ جهانی دوم، میان چهار کشور پیروز، آمریکا، شوروی سابق، انگلیس و فرانسه (متفقین) تقسیم شد. آلمان غربی در اختیار سه کشور آمریکا و انگلیس و فرانسه قرار گرفت و آلمان شرقی تحت سلطه شوروی سابق درآمد. بعد از فروپاشی شوروی سابق (دسامبر ۱۹۹۱) آلمان شرقی هم به آلمان غربی پیوست و آلمان یکپارچه تحت نام «جمهوری فدرال آلمان» شکل گرفت. حالا به مواضع دولت آلمان و عملکرد آن از هنگام اشغال (۱۹۴۵) تاکنون نگاهی بیندازید. آلمان هیچگاه – تاکید میشود هیچگاه- موضع و عملکردی بیرون از خواست و دیکته آمریکا نداشته است. این در حالی است که آلمان پرجمعیتترین، صنعتیترین و ثروتمندترین کشور اروپایی است.
۵- جمعیت آلمان در سرشماری سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۹۰ میلیون نفر بوده است. تعداد یهودیان ساکن آلمان که بیشتر آنها نیز آلمانیالاصل نیستند حدود ۱۵۰ هزار نفر است. آیا تعجب نمیکنید که تعداد نمایندگان یهودی در پارلمان آلمان «بوندستاگ» نزدیک به ۱۱۵ نفر است؟! و بقیه نزدیک به ۶۰۰ نماینده پارلمان به ۹۰ میلیون جمعیت این کشور تعلق دارند!
حالا برای پی بردن به جایگاه پارلمان در تصمیمگیریها و سیاستپردازیهای دولت آلمان، به چند نمونه زیر توجه کنید؛
الف: وظیفه تصویب قراردادهای بینالمللی و بودجه عمومی کشور بر عهده این مجلس مرکزی «بوندستاگ» است و صدراعظم آلمان هم با رأی بوندستاگ انتخاب میشود.
ب: نظارت بر کار حکومت و تعیین خطمشی و عملکرد دولت نیز
بر عهده بوندستاگ است.
ج: شاهرگهای اقتصادی آلمان و شرکتها و کارخانههای بزرگ و پُر درآمد نیز در قبضه یهودیان است.
د: با توجه به حضور ۱۰۰ نماینده یهودی غیرآلمانیتبار، از مجموع جمعیت ۱۵۰ هزار نفری یهودیان در پارلمان این کشور و شرح وظایف پارلمان که تقریباً همهکاره کشور است به آسانی میتوان حدس زد که دولت آلمان در اجاره رژیم صهیونیستی است.
۶- مدتهاست که موجی از نارضایتی مردم آلمان از اینکه رژیم کودککش و تروریست اسرائیل سرنوشت کشورشان را در دست دارد پدید آمده که این روزها شدت بیشتری گرفته است تا آنجا که اخیراً یکی از رهبران یهودیان آلمان توصیه کرده است که یهودیان ساکن این کشور در مجامع عمومی و در انظار مردم کلاه (عرقچین) مذهبی یهودیان را بر سر نگذارند و در مواجهه با یکدیگر از واژه «شلوم» به عنوان سلام استفاده نکنند!
جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و نسلکشی و قتل عام مردم بیدفاع آن سامان با اعتراضهای شدید مردم آلمان (مانند سایر کشورهای غربی) روبهرو شده است، بهگونهای که سرکوب تودههای انبوه مردم معترض و جریمههای سنگین نیز نتوانسته از این موج عظیم ضدصهیونیستی جلوگیری کند. بیشترین اعتراض مردم به دولت این کشور و وابستگی آن به اسرائیل است.
ساختگی بودن افسانه «هولوکاست» نیز از جمله دروغهای بزرگی است که امروزه بسیاری از مردم آلمان به جعلی بودن آن پی بردهاند و «بیورن هوکه» آشکارا بنای یادبود کشتار یهودیان در برلین را «یادواره شرم» نامیده و تأسیساتی که با عنوان کورههای آدمسوزی (داخاو) در مونیخ برپا شده است را دروغ بزرگ تاریخ مینامند و…
۷- دولت آلمان پیش از این هم کینهتوزیهای فراوانی علیه ملت ما داشته است که بدهی ۱۸ میلیارد مارک (واحد پول آلمان قبل از یورو) در قبال نقض عهد و تعهد ساخت نیروگاه اتمی بوشهر. خسارت ۳۰۰ میلیون مارکی مربوط به قراردادهای زیر دریایی. انتقال تکنولوژی افزایش بُرد موشکها به صدام برای بمباران شهرها و مناطق مسکونی ایران. فروش مواد شیمیایی به صدام برای تولید بمبهای شیمیائی و…
۸- با شرحی که گذشت و اسناد غیرقابل انکاری که از هویت صهیونیستی دولت آلمان ارائه شد آیا کمترین تردیدی باقی میماند که سفارت آلمان در ایران کنسولگری اسرائیل است و باید تعطیل شود؟! و آیا اجازه ادامه حضور سفیر و سفارت آلمان در کشورمان به معنا و مفهوم اجازه گشایش کنسولگری به رژیم صهیونیستی نیست؟! این روزها، با توجه به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و برانگیختگی احساسات و عواطف ضدصهیونیستی مردم دنیا، بهترین و مناسبترین فرصت برای تعطیل کردن سفارت آلمان (بخوانید کنسولگری اسرائیل) در ایران فراهم شده است. امید آنکه مسئولان محترم کشورمان این فرصت طلایی را از دست ندهند.