پنجشنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه : 230089
  • 18 بهمن 1403 - 11:36
  • ۰ دیدگاه

حمله شدید کیهان به فیلم های جشنواره فجر

حمله شدید کیهان به فیلم های جشنواره فجر
حمله شدید کیهان به فیلم های جشنواره فجر

به گزارش تابناک، روزنامه کیهان تحت مدیریت حسین شریعتمداری به انتقاد از فیلم های نمایش داده شده در جشنواره فجر امسال پرداخت و نوشت: در فیلم مستندی که رادیو فردا به نام «عیار تنها» در سال ۱۳۹۹ درباره بهرام بیضایی ساخت، او به صراحت مردم ایران را متهم به سانسور و فشار بر خودش، فیلم‌ها، خانواده، […]

به گزارش تابناک، روزنامه کیهان تحت مدیریت حسین شریعتمداری به انتقاد از فیلم های نمایش داده شده در جشنواره فجر امسال پرداخت و نوشت: در فیلم مستندی که رادیو فردا به نام «عیار تنها» در سال ۱۳۹۹ درباره بهرام بیضایی ساخت، او به صراحت مردم ایران را متهم به سانسور و فشار بر خودش، فیلم‌ها، خانواده، خاندانش و بهائیان کرد. در بخشی از آن فیلم، راوی از سانسور و فشار در ایران پرسید: «این ماجرائی که می‌گویید مال سانسور دولتی بعد از انقلاب است؟» و بیضایی پاسخ داد: «نه نه نه، مردم»!

بیضایی سپس به محوریت مردم ایران در این سانسور‌ اشاره کرد و ناخودآگاه به مردمی بودن حکومت جمهوری اسلامی اذعان نمود. بیضایی گفت: «… سانسور ایران فقط سانسور حکومتی نیست، این حکومت از درون این جامعه درآمده، این سانسور در این جامعه است و این جامعه، این حکومت را می‌سازد و در نتیجه سانسور خودش را از طریق حکومت اعمال می‌کند…».

این خشم بیضایی از مردم، آنگاه بیشتر توی ذوق زد که راوی درخواست کرد شرح سانسورهایی که بر او رفته را شرح دهد و بیضایی اذعان کرد‌، برای اینکه شرح سانسورهایی که در زندگی‌اش وجود داشته را بازگوید، باید از کودکی خود شروع کند، از بدو تولد و در هر مرحله‌ای آن را توضیح دهد. سپس این‌چنین آغاز کرد:

«… (سانسور در زندگی من) از همان روز یا نیمه شبی که به دنیا آمدم و‌گریه می‌کردم (شروع شد)، احتمالاً برای همین‌گریه می‌کردم…. از وقتی خودم را شناختم با رفتارهای غیرمعمول (مردم) با خودم رو‌به‌رو شدم، چه به‌خاطر عقاید پدر و مادرم و چه به‌خاطر رنگ چشمم و چه به‌خاطر نوع حرف زدنم و چه منطق حرف زدنم، چه اینکه درس دوست نداشتم و سینما را دوست داشتم… یعنی کسی که عین ما نباشد، سؤال می‌شود برای ما.»

بیضایی گلایه کرد که همواره در مدرسه و کوچه و محله با دید دیگری به او نگاه می‌کردند و دوران مدرسه‌اش را وحشتناک‌ترین دوران زندگی‌اش دانست. بیضایی گفت‌، حتی مادربزرگش به دلیل وابستگی به بهائیت از کل خاندانش طرد شده بود. او با کنایه اظهار داشت: «هرکس را دور و بر خود نگاه می‌کردم، طرد شده بود»!!

این حجم نگاه بدبینانه و نفرت‌آور در فیلم‌های بیضایی نیز وجود داشت و بیش از همه در فیلم «باشو غریبه کوچک» (که برخلاف آنچه مشهور شد و شاید باعث تاخیر نمایش آن گردید)، فیلمی ضد جنگ نبود بلکه اثری ضد مردم بود. او در آن فیلم نگاهی از بالا، متفرعن و متکبرانه به مردم داشت که همه آنها (حتی شخصیت اصلی‌اش یعنی نایی هم در ابتدا) نفهم و بی‌شعور و نژادپرست نشان داده می‌شدند که حتی نمی‌دانستند رنگ سیاه پوست بدن باشو با شستن و صابون از بین نمی‌رود! 

سینمای متکبر شبه‌روشنفکری

 این نگاه نفرت‌آور و متفرعن و نژادپرستانه را می‌توان در بسیاری از آثار سینمای موسوم به روشنفکری یا در واقع شبه روشنفکری یافت، دورانی بود که اساساً به طبقات پایین جامعه توجهی نداشتند و همه قصه‌ها و ماجراهای آنان در شمال شهر و به اصطلاح میدان ونک به بالا می‌گذشت و وقتی هم کمی از نوک دماغشان را بیشتر نگاه کردند، نگرشی بعضاً طبقاتی و توهین‌آمیز نسبت به طبقه فرودست و متبلور ساختن همه صفات نیک در طبقه فرادست داشتند.

مثلاً فیلم‌هایی مانند «بانو» (که کپی فیلم «ویریدیانا»ی بونوئل بود) یا «پذیرایی ساده» (که قشر محتاج برای پول به هر عمل شنیعی دست می‌زد) و یا «علفزار» (که افراد طبقه فرودست حتی چهره زشت و پر از لک و پیس داشتند!) 

اینک در همین جشنواره هم شاهد آثاری از این دست هستیم؛ مثلا در فیلم «رها»‌، نمونه‌ای از طبقه فرودست وجود دارد که هر آنچه شارلاتانیسم و دروغ و دزدی و بزه است از آنها، از صدر تا ذیل‌شان و از پدر و مادر تا بچه‌هایشان برمی‌خیزد. در مقابل، افراد متعلق به طبقه پولدار و فرادست، مورد ظلم طبقه فرودست قرار گرفته، اموالشان توسط آنها غارت شده و خودشان نیز ضربه خورده و دخترشان به کما رفته است. حتی در پایان کار نیز به دلیل ساده و صادق بودنشان، بازهم فریب فرودستان و این بار مادر خانواده آنان را می‌خورند!!

این نگاه طبقاتی حتی به شبه فیلمساز مدعی طلبگی و عضو شوراهای سینمایی وزارت ارشاد نیز رسیده که در فیلم مبتذلش یعنی «آنتیک»، جماعت مردم را گروهی نادان و ابله و کاسبکار جلوه داده که حقیقت یک مکان جعلی به اصطلاح مقدس را نمی‌توانند درک کنند و حتی وقتی بانیان آن مکان به دروغ‌هایشان اعتراف نموده، آنها نه تنها باور نکرده بلکه گلایه دارند حالا با دروغ بودن این مکان، دیگر به چه کسی دخیل بسته و از طرف دیگر کاسبکارانه می‌پرسند پول‌هایی که دادند، چه می‌شود؟! 

خاتی دختر جنگل

فیلم خاتی در ابتدا با فیلمنامه‌ای تحت عنوان «چهل روز با خرس» یک داستان بسیار ساده، همراهی فردی با چند توله خرس و نجات آنها از دست شکارچیان و قاچاقچیان بود که طی سفری از بالای کوه تا رودخانه و پایین رود تداوم می‌یافت. 

ولی در فیلمنامه بعدی به نام «خاتی»، آن فضای ساده بدل شد به متن پر چالشی که از یکسوی به عشقی سوخته میان زنی به نام «خاتی» با برادر شوهر کشته شده‌اش می‌رسد که هنوز آن عشق در ذهن و افکار و جان آن برادر شوهر به نام قباد باقی است و از دیگر سوی به خرافات و جهل جمعی از روستاییان که همه بدبختی‌ها و کشته شدن شوهر یاد شده (دامون) و قتل یکی از محیط‌بانان و حضور یک خرس مادر که باعث کشته شدن دامون شده را ناشی از حضور خاتی می‌دانند که گویا با حیوانات حرف می‌زند و با آنها رفیق است.

از سوی دیگر هم پدر بزرگی هست به نام خان بابا که مصرّ است خاتی یا از آنجا برود و یا با همان برادر شوهر ازدواج کند باوجود زن برادر شوهر که به شوهرش ظنین است و یک نفر به نام داراب که گویا او هم محیط زیستی است و خیلی با خاتی راحت است تا جایی که برخی لحظات فکر می‌کنیم زن است (آیا او زن است یا مرد؟)

در واقع خاتی یک طبیعت‌گرای صرف است و از همین روی با حیوانات یکی شده تا جایی که گویا در بچگی و در حال مرگ گرگی او را نجات داده و انسان‌ها را بر بالینش می‌آورد. (به یاد پسر جنگل می‌افتیم!) در زمانی هم که خرس را می‌کشد، گرگی می‌آید در کنارش و با زوزه‌ای برایش ابراز همدردی می‌کند!

می‌توان این متن تقلیدی از «پسر جنگل» یا «تارزان» و یا مجموعه آثار سینمای غرب درباره همسانی انسان و حیوان دانست و یا آن را «دختر جنگل» نامید!

کفایت مذاکرات و سیسمونی

کیهان درباره فیلم سیسمونی نوشت: متنی مبتذل و تکراری که در ابتدا نام «سیسمونی» را داشت، بازهم به سیاق این دسته از آثار که از جنبه‌های مختلف تکرار می‌شوند، با دو آدم مشنگ روبه‌رو هستیم و این بار شوخی با رحم اجاره‌ای و مفسد اقتصادی و… و به سخره گرفتن غیرت و تعصبات ناموسی و حلول روح پدر در یک حلزون و بازهم به سخره گرفتن طبقه فرودست و اقشار پایین جامعه.

شوخی‌های جلف و کاراکترهای لوس و مشنگ که بالاخره شخصیت‌های مثبت فیلم می‌شوند! و بقیه افراد از خانواده‌ای که رحم اجاره‌ای می‌خواهند و صاحب خانه‌ای که آن جماعت در آن زندگی می‌کنند و وکیل و پدر و برادران دختری که می‌خواهد رحمش را اجاره بدهد، همگی مشکلات روحی روانی دارند.

ساختار بسیار ضعیف و دم دستی که معلوم نیست چگونه باعث شده تا این شبه فیلم برای بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر انتخاب شده و همه اعتبار و حیثیت این جشنواره را زیر علامت سؤال ببرد.

مرد آرام فیلم جان فورد نیست!

کیهان در بخش دیگری از یادداشت خود مدعی شد: فیلمنامه‌ای درباره درگیری‌های افغان‌ها در ایران و سنت ازدواج مرد مسن و دختر جوانی که توسط پدرش در اختیار آن مرد گذارده شده، در مقابل بدهی؟ آیا فروخته شده؟ بازهم نگاهی نژاد‌پرستانه که فلاکت از سر و رو و محل زندگی کاراکترهای اصلی افغانستانی فیلم می‌بارد. ضمن اینکه سر و کله یک عشق مثلثی هم در این میان پیدا می‌شود!

اگرچه مهربانی‌های مرد میانسال افغان به دختر ۱۵ ساله و فراهم آوردن زندگی تقریباً مناسبی برای او که حتی فرصت درس خواندن و ادامه تحصیل بیابد، تصویری دیگر از این نوع ازدواج‌ها می‌تواند باشد و پایبندی دختر یعنی نوبهار به آن، آن را مستحکم‌تر نشان می‌دهد و عشق جوانانه پسری به نام احد به نوبهار (که معمولاً در این نوع فیلم‌ها محق نمایانده می‌شود) با توجه به شخصیت خشن و سرکش احد و تلاش برای ربودن نوبهار علی‌رغم میل باطنی او، مخدوش و اجباری جلوه می‌نماید.

اما مشکل فیلم علاوه‌بر نگاه نژادپرستانه به افغان‌ها‌، در پایان‌بندی آن دیده می‌شود که به گونه‌ای نامفهوم و بی‌معنا به اتمام می‌رسد؛ اینکه چرا مرد افغان، ناگهان همسرش را به جایی نامعلوم برده و خودش نیز به ناکجا آبادی می‌رود و حتی به گونه‌ای سخن می‌گوید که انگار برگشتی در کار نیست!

از همه مهم‌تر او احد را تهدید می‌کند که به اندازه موهای سر احد قتل انجام داده؟ کجا؟ در ایران یا افغانستان؟ آیا مجازات شده؟ چرا ناگهان رگ مسترهایدی او بیرون زده و احد را له و لورده و حتی تهدید به قتلش می‌کند؟ یعنی بازهم شخصیتی با سابقه منفی از افغانستانی‌ها ساخته شده؟!

نام و تم فیلم برگرفته از فیلم معروف «مرد آرام» ساخته جان فورد است که در آنجا مرد بوکسوری در آمریکا مرتکب قتل حریفش شده، به زادگاهش در ایرلند بازگشته و قصد ازدواج با دختری از آنجا را دارد. اما این فیلم هیچ دخلی به اثر جان فورد ندارد!

+

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود
اظهارات جنجالی دبیر جشنواره فیلم فجر درباره سیگار، واکنش‌ها را برانگیخت. آیا سینما و سیگار، پیوندی ناگسستنی دارند؟

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بررسی دلیل بالا رفتن قیمت سکه 18 بهمن 1403

بررسی دلیل بالا رفتن قیمت سکه

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در هفته‌های اخیر، بازار جهانی طلا شاهد نوسانات قابل‌توجهی بوده و نرخ انس با افزایش‌های پی‌در‌پی رکورد‌های جدیدی را ثبت کرده است. این روند صعودی که از اوایل سال ۲۰۲۵ آغاز شده، توجه سرمایه‌گذاران و تحلیل‌گران بازار‌های مالی را به خود جلب کرده است. رشد چشمگیر اونس بعداز […]

این دو بازیگر را به لیست نامزدهای سیمرغ اضافه کنید! 18 بهمن 1403

این دو بازیگر را به لیست نامزدهای سیمرغ اضافه کنید!

بر اساس اظهارنظرهای کارشناسان و منتقدان در حاشیه جشنواره چهل و سوم فیلم فجر، علاوه بر بازیگرانی همچون امین حیایی، رضا بابک، شهاب حسینی، علی سرابی و … و نیز چهره‌هایی همچون گوهر خیراندیش و الناز شاکردوست، حال باید دو بازیگر دیگر را به  لیست ذبرترین های جشنواره اضافه کرد.   به گزارش سرویس فرهنگی […]

خبر آزادی بابک زنجانی تکذیب شد 18 بهمن 1403

خبر آزادی بابک زنجانی تکذیب شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، در راستای اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به بابک زنجانی همچون سایر مجرمان و متهمانی که ابراز ندامت کرده، همکاری نموده و با دستور و نظارت قضائی و تحت نظر ضابطین خاص، با وی همراهی شده و فرصت انجام اقدامات جبرانی با هماهنگی مراجع ذیربط داده شده […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

سکونت بسیاری از مجرمان‌ و زندانیان متواری‌ در مازندران 16 بهمن 1403

سکونت بسیاری از مجرمان‌ و زندانیان متواری‌ در مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: بسیاری از این مجرمان‌ در غرب استان سکونت پیدا کرده و لابه‌لای گردشگران خود را مخفی می‌کنند.

۴روش برای «خلوت‌سازی» زندگی و رسیدن به آرامش ذهنی 16 بهمن 1403

۴روش برای «خلوت‌سازی» زندگی و رسیدن به آرامش ذهنی

خلوت‌سازی صرفاً مرتب کردن فضا نیست، بلکه به معنای بازپس‌گیری کنترل زندگی و ایجاد فضایی برای چیزهایی است که واقعاً اهمیت دارند.

تأثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم تأیید شد 16 بهمن 1403

تأثیر قطعی سوابق تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم تأیید شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تصمیم‌گیری درباره جزییات سوابق تحصیلی به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد.

دارندگان کدام گروه خونی بیشتر جوان می‌مانند؟ 16 بهمن 1403

دارندگان کدام گروه خونی بیشتر جوان می‌مانند؟

شاید خیلی از ما به این فکر کرده‌ایم که آیا دلیلی وجود دارد که بتوانیم عمری جاودان داشته باشیم. نتایج چندین تحقیق نشان می‌دهد که یک گروه خونی خاص می‌تواند در مورد پیری و عمر طولانی‌تر نقش کلیدی داشته باشد.

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۴اعلام شد 16 بهمن 1403

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۴اعلام شد

نائب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه از تقلیل ۲۰ درصدی منابع بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج ۱۴۰۴ نسبت به برهه فعلی خبر داده و یکسری از رسانه‌ها به‌اشتباه از کاهش مبلغ وام ازدواج نوشتند.

تضاد آشکار وزیر اقتصاد با تاکیدات رهبری انقلاب!/ «عبدالناصر همتی» جای وزیر نفت نشست؟! 17 بهمن 1403

تضاد آشکار وزیر اقتصاد با تاکیدات رهبری انقلاب!/ «عبدالناصر همتی» جای وزیر نفت نشست؟!

عبور از اقتصاد نفتی، سیاستی که بار‌ها رهبری انقلاب بر آن تأکید کرده اند، اما وزیر اقتصاد روایتی متفاوت ارائه می‌دهد، روایتی که نه‌تنها در تضاد با راهبرد‌های کلان کشور است، بلکه سیگنال وابستگی به نفت را به دشمنان ارسال می‌کند.

راه حل موضوع انرژی، گران کردن آن نیست/مردم باید اولین منتفع باشند 16 بهمن 1403
قالیباف:

راه حل موضوع انرژی، گران کردن آن نیست/مردم باید اولین منتفع باشند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منظور ما از حل موضوع انرژی گران کردن آن نیست، گفت: معتقدم افزایش قیمت انرژی نه نخستین راه و نه‌ تنها روش است. اگر هم زمانی قرار بر افزایش قیمت برای بهینه‌سازی باشد، اولین منفعت آن را باید مردم ببرند، بعد دولت و سیستم که البته اراده دولت و قوا نیز بر این است.

قیمت خودرو در بازار امروز ۱۴ بهمن ماه 15 بهمن 1403

قیمت خودرو در بازار امروز ۱۴ بهمن ماه

ایران خودرو وانت آریسان ۵۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ۴۵۹,۲۳۷,۰۰۰ (‎-۲.۰۵%‏)‎-۱۱,۰۰۰,۰۰۰‏ سورن پلاس (XU7P) ۶۸۲,۰۰۰,۰۰۰ ۶۱۵,۵۵۹,۰۰۰ (‎-۰.۲۹%‏)‎-۲,۰۰۰,۰۰۰‏ سورن پلاس (رینگ فولادی) ۸۲۳,۰۰۰,۰۰۰ ۶۳۱,۶۷۲,۰۰۰ (‎-۰.۳۶%‏)‎-۳,۰۰۰,۰۰۰‏ سورن پلاس (فول) ۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۶۳۶,۴۶۵,۰۰۰ (‎-۰.۹۳%‏)‎-۸,۰۰۰,۰۰۰‏ سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول کوچک) ۸۴۷,۰۰۰,۰۰۰ ۶۵۳,۳۶۱,۰۰۰ (‎-۰.۹۴%‏)‎-۸,۰۰۰,۰۰۰‏ سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) ۸۵۸,۰۰۰,۰۰۰ ۶۵۳,۶۳۲,۰۰۰ (‎-۰.۹۲%‏)‎-۸,۰۰۰,۰۰۰‏ دنا پلاس بورسی ۸۳۹,۰۰۰,۰۰۰ ۷۲۰,۷۶۶,۰۰۰ (‎-۰.۳۶%‏)‎-۳,۰۰۰,۰۰۰‏ دنا پلاس MT6 ۸۹۷,۰۰۰,۰۰۰ ۷۴۹,۷۶۰,۰۰۰ (‎-۰.۷۷%‏)‎-۷,۰۰۰,۰۰۰‏ دنا […]

مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران چیست؟/ صادرات ۹ ماهه ایران زیر ذره بین 15 بهمن 1403

مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران چیست؟/ صادرات ۹ ماهه ایران زیر ذره بین

عملکرد تجارت خارجی محصولات بخش معدن و صنایع معدنی ایران از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری با تغییرات چشمگیری رو به رو بود و کاهش حدود یک درصدی تناژ و افزایش یک درصدی ارزش صادرات را در کارنامه صنایع نشان می‌دهد.

شاخص کل بورس امروز ۱۴ بهمن ماه 15 بهمن 1403

شاخص کل بورس امروز ۱۴ بهمن ماه

شاخص کل بورس در شروع معاملات امروز _یکشنبه چهاردهم بهمن_ با رشد ۷ هزار و ۹۸۰ واحدی به ۲ میلیون و ۷۷۲ هزار واحد رسید. به گزارش تابناک به نقل از ایمنا، از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به رشد ۶۱۱ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد. حجم معاملات تاکنون ۱.۴۰۴ میلیارد سهم بود که […]

تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند مرد و زن 16 بهمن 1403

تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند مرد و زن

در پی انجام اقدام خلاف عرف در افتتاحیه جشنواره فجر از سوی دو هنرمند مرد و زن، در همان روز علیه این افراد پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شد.

مراسم نمادین ورود امام خمینی (ره) به میهن+عکس 12 بهمن 1403

مراسم نمادین ورود امام خمینی (ره) به میهن+عکس

مراسم نمادین به مناسبت یادبود ورود امام خمینی رهبر کبیر انقلاب به میهن اسلامی در فرودگاه مهرآباد برگزار شد.

ماجرای فروپاشی گل ستون هخامنشی تخت جمشید 09 بهمن 1403

ماجرای فروپاشی گل ستون هخامنشی تخت جمشید

مسئول گروه حفاظت و مرمت پایگاه میراث جهانی تخت جمشید ضمن تکذیب خبر فروپاشی گل ستون هخامنشی تخت جمشید گفت: مرمت گل ستون افتاده تخت جمشید بدلیل ملاحظات اقلیمی و وضعیت فعلی سرمای هوا، در بهار ۱۴۰۴ انجام می‌شود

تصویری از حسینیه امام خمینی در سالروز مبعث پیامبر 09 بهمن 1403

تصویری از حسینیه امام خمینی در سالروز مبعث پیامبر

تصویری از حسینیه امام خمینی در سالروز مبعث پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه‌وآله و دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی با رهبر انقلاب. +

پیامبران سرخپوست در مکزیک و امریکا!/ نام چند پیامبر در قرآن آمده است؟ 09 بهمن 1403

پیامبران سرخپوست در مکزیک و امریکا!/ نام چند پیامبر در قرآن آمده است؟

امروز عید سعید مبعث، روزی است که حادثه‌ای بزرگ و عجیب در زندگی محمد امین، در چهل سالگی اش رخ داد؛ صدایی از غیب، او را به سمت خود می‌خواند و به او می‌گفت که تو اینک فرستاده خدا روی زمین هستی.

شکایت الشرطه و الوصل از استقلال و النصر 17 بهمن 1403

شکایت الشرطه و الوصل از استقلال و النصر

باشگاه الشرطه عراق نسبت به حضور آرمین سهرابیان در ترکیب استقلال در بازی دیشب لیگ نخبگان آسیا اعتراض کرد.

عکس: جدول لیگ نخبگان پس از باخت سنگین پرسپولیس 17 بهمن 1403

عکس: جدول لیگ نخبگان پس از باخت سنگین پرسپولیس

کار پرسپولیس و استقلال برای صعود بسیار سخت شده است.

سفر جویباری به ایتالیا برای مذاکره با استراماچونی 16 بهمن 1403

سفر جویباری به ایتالیا برای مذاکره با استراماچونی

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال قصد دارد در صورت فراهم شدن شرایط سفرش به اروپا، به ایتالیا سفر کند و با آندره‌آ استراماچونی برای آمدن به ایران صحبت کند.

بازداشت ۲تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس تراکتور 16 بهمن 1403

بازداشت ۲تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس تراکتور

در پی انجام رفتارهای غیر اخلاقی و خلاف شئونات از سوی برخی از تماشاگران زن دیدار فوتبال باشگاه‌های پرسپولیس تهران و تراکتور تبریز، ۲ نفر از تماشاگران بازداشت و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شد.

فاش شدن دلیل جدایی رونالدو از رئال مادرید 16 بهمن 1403

فاش شدن دلیل جدایی رونالدو از رئال مادرید

کریستیانو رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال و النصر، در جدیدترین مصاحبه، خودش را به عنوان کامل‌ترین بازیکن تاریخ معرفی کرد.