دستور پخت خورشت انار و آلو
دستور پخت خورشت انار و آلو

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند. خورشت انار آلو آماده‌سازی: یک ساعت پخت: یک ساعت تعداد: ۳ نفر   مواد لازم: سینه و ران مرغ: ‌۳ عدد […]

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ برای پخت این خورشت لذیذ فقط به یک ساعت زمان نیاز دارید و در نهایت سفره ای خوشرنگ خواهید داشت که اشتهایتان را برای خوردن غذا چند برابر می کند.

خورشت انار آلو

آماده‌سازی: یک ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد: ۳ نفر

 

مواد لازم:

سینه و ران مرغ: ‌۳ عدد

پیاز: یک عدد

رب انار: ‌یک قاشق غذا خوری

رب گوجه‌فرنگی: ‌یک قاشق غذا خوری

آلو ترش جنگلی: ۵ عدد

انار دان شده: یک دوم پیمانه

شکر: به میزان لازم

زعفران: ‌به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. سپس مرغ‌ها را درون پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۲: زردچوبه، فلفل سیاه و زعفران را به مرغ افزوده و تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب و انار از بین برود.

۳: آب جوش را به محتویات مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، دانه‌های انار را به آلو جنگلی خیس خورده اضافه کنید.

۴: بعد از غلیظ شدن خورشت آن را داخل ظرف سرو کشیده و با کته نوش جان کنید.

نکته: ‌اگر آلو جنگلی نداشتید، ‌می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.

+