آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد که این بسته نظامی جدید بخشی از تلاشها «برای تامین قابلیتهایی است که اوکراین به منظور دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه به آنها نیاز دارد.» به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود که این بسته نظامی شامل مینهای ضدنفربر، مهمات لازم […]
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد که این بسته نظامی جدید بخشی از تلاشها «برای تامین قابلیتهایی است که اوکراین به منظور دفاع از خود در برابر تهاجم روسیه به آنها نیاز دارد.»
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود که این بسته نظامی شامل مینهای ضدنفربر، مهمات لازم برای استفاده در پرتابگرهای راکتی هیمارس، موشکهای استینگر، سامانههای ضدپهپاد، تسلیحات ضدتانک و مهمات توپخانه است.
آمریکا در ماه نوامبر اولین محموله مینهای زمینی را به اوکراین ارسال کرد که این اقدام نشانه تغییری بزرگ در سیاست ایالات متحده در قبال جنگ اوکراین است.
لوید آستین وزیر دفاع آمریکا گفت که هدف از این تغییر سیاست «کُند کردن» پیشروی نیروهای روسیه است.
دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا کمتر از ۲ ماه با پایان فعالیت خود فاصله دارد و کاخ سفید تلاش میکند در این مدت ارسال تسلیحات به اوکراین را افزایش دهد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا بارها از کمکها نظامی به اوکراین انتقاد کرده و مدعی شده است که در صورت بازگشت به کاخ سفید میتوانند در چند ساعت در اوکراین آتشبس برقرار کند.
این اظهارات موجب نگرانی در اوکراین و اروپا و ایجاد تردید در مورد حمایت دولت آتی ترامپ از کییف شده است.
از همین رو، لودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین یکشنبه گفت که لازم است کییف تضمینهایی در مورد عضویت در ناتو دریافت کرده و پیش از هر گونه مذاکره با روسیه باید تسلیحات بیشتری به اوکراین داده شود.