پول و پاسپورت ایرانی باید با ارزش باشد
پول و پاسپورت ایرانی باید با ارزش باشد

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه صف اول اظهار کرد: ۵ دوره در مجلس بودم و رزومه من در فضای مجازی وجود دارد. من قاضی‌زاده قانونگذار هستم و به عنوان معاون رئیس‌جمهور مجری قانون بودم. من یک پدرم. یک متخصص جراح و استاد دانشگاه هستم. کار‌های تحقیقات زیادی داشتم. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: فوریت […]

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه صف اول اظهار کرد: ۵ دوره در مجلس بودم و رزومه من در فضای مجازی وجود دارد. من قاضی‌زاده قانونگذار هستم و به عنوان معاون رئیس‌جمهور مجری قانون بودم. من یک پدرم. یک متخصص جراح و استاد دانشگاه هستم. کار‌های تحقیقات زیادی داشتم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: فوریت را اقتصاد می‌دانم، اما اولویت خانواده است. در همه حوزه‌های کلان مدیریتی کشور و در قوای مختلف حاضر بودم و احاطه خوبی به مشکلات کشور دارم.

او ادامه داد: یکی از مسائل پیچیده که مورد تاکید هم بوده واگذاری امور به مردم است. در بنیاد شهید موفق شدیم، بخشی که مربوط به مردم بود را به آن‌ها بازگردانیم. برخورد با مسائل ریشه‌ای باید ریشه‌ای باشد.

مسائل مزمن‌شده کشور به جز با انقلاب در سازوکارهای اداره کشور حل نخواهد شد

کار ما احیای اخلاق در فضای سیاسی و اداری کشور است

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه کار ما احیای اخلاق در فضای سیاسی و اداری کشور است، گفت: دولت‌هایی داشتیم که از پاسخگویی فرار می‌کردند؛ دولت باید پاسخگو باشد.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: دولتی که تشکیل خواهد شد خود را متعهد به پیشرفت پایدار ملت ایران می‌داند و در این پیشرفت باید همه آحاد مردم لذت آن را بچشند. اکنون رشد اقتصادی ما مثبت شده، اما هنوز مردم آن نچشیده‌اند. ما باید کاری کنیم که همه جامعه آن را مشاهده کنند.

وی با اشاره به اینکه هدف ما آن است که سرمایه اجتماعی کشور را احیا کنیم، افزود: اگر از اقتصاد حرف می‌زنیم برای بازگرداندن اعتماد مردم است. ما می‌خواهیم پاسپورت و پول ایرانی با ارزش باشد. مردم سرمایه هستند. سرمایه‌ای که مشکلات را حل می‌کند همین مردم هستند.

قاضی‌زاده هاشمی کفت: چرا از منابع طبیعی خود نمی‌توانیم درست استفاده نکردیم؟ دولت نباید به مردم دروغ بگوید. شهید رئیسی همیشه کنار مردم بود و برای همین چنین علاقه‌ای به ایشان در دل‌های مردم ایجاد شد. شعار ما دولت مردم و دولت خانواده است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: در بعضی از بخش‌ها یک خود پسندی‌هایی وجود دارد و اختیارات قانونی هم داریم. در بنیاد شهید خیلی کم مزاحم شهید رئیسی می‌شدیم. ما با تک تک وزارتخانه‌ها ارتباط داشتیم، اما سعی می‌کردیم با تعامل مشکلات خود را حل کنیم.

بدون اصلاح نظام اداری نمی‌توانیم ناترازی‌ها را حل کنیم

وی افزود: انقلاب ما در ساحت سیاسی و فرهنگی تغییر چشمگیری ایجاد کرد، اما این اتفاق در ساختار اداری ایجاد نشد. آنچه که من فهمیدم این است که بدون اصلاح نظام اداری نمی‌توانیم ناترازی‌ها را حل کنیم. آثار این نوسانات را در بازار بورس می‌بینیم. شرکت‌های دولتی باید شرکت‌های مردمی شوند. دولت باید راهبر بی طرف باشد.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: انتقاد، سرمایه دولت است، البته باید در فضای سیاسی کشور هم شفافیت باشد تا این انتقاد موضوع فساد نباشد. اکنون در موضوع شفافیت فساد ایجاد شده است. باید کاری کنیم که در این روند‌ها فساد ایجاد نشود.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه در بنیاد شهید سامانه سوت‌زنی را در همین جهت ایجاد کردیم، اظهار کرد: نام دولت ما دولت مردم است، پس همه مردم ستاد من هستند. از نظر من این تئوری که می‌گویند ستاد من دولت من است، غلط است.

او ادامه داد: هیچ تعلق حزبی به هیچ کس و جریانی ندارم. متاسفانه گروههای سیاسی برای بقای خود وارد این جریان‌ها می‌شوند، درحالی که مشکل اصلی ما اقتصاد است. کسانی باید وارد دولت‌ها شوند که اخلاق و توانایی داشته باشند.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: کسی که وزیر آموزش و پرورش و یا وزیر فرهنگ می‌شود، افراد حاضر در آن حوزه باید او را بپذیرند و کسی که می‌خواهد تسهیل‌گر باشد باید بتواند مردم را به خود جذب کند. کسی می‌تواند دولتمرد باشد که استاندار‌های لازم را داشته باشد.

+

23 خرداد 1403

فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد

فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده! 23 خرداد 1403

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!

تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟ 20 خرداد 1403

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟

اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با مو‌های صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم می‌کند که پیش از انجام وظیفه مو‌های صورتشان را بتراشند.