به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است: نان و غلات: در این گروه، اقلام ” رشته آش ” با ۱۵.۰ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با […]

- گوشت گوسفند باز هم گران شد/ این ماده غذایی صدرنشین گرانی است

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” رشته آش ” با ۱۵.۰ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با ۳.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام ” گوشت گوسفند” با ۴.۵ درصد و ” گوشت گاو و گوساله” با ۱.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی” با ۳.۸- درصد می‌باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۳.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” تخم مرغ ماشینی ” با ۵.۴- درصد می‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” لیمو ترش ” با ۱۱.۷ درصد ،” پرتقال” با ۸.۳ درصد می‌باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هندوانه” با ۲۱.۹- درصد می‌باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”گوجه فرنگی” با ۱۴.۷ درصد ،”سیب زمینی” با ۱۳.۶ درصد و ” هویج فرنگی ” با ۱۲.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” خیار ” با ۷.۷- درصد و “بادمجان” با ۵.۳- درصد می‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” چای خارجی بسته‌ای ” با ۵.۱ درصد، “قند” با ۵.۰ درصد و”شکر” با ۳.۷ درصد می‌باشد.

در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، از ۵۳ قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ۲۲ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری کشور (۳۱.۶ درصد) داشته‌اند.

۲۲۳۲۲۳

منبع: خبـرآنلاین