تینا مزدکی: سیستم پارازیت روسی که در زمین مستقر است، می‌تواند تداخل EW (جنگ الکترونیک) ایجاد کند. این امر مانع برقراری ارتباط سلاح‌ها با ماهواره‌ها برای هدایت آن‌ها به سمت اهداف می‌شود. هیمارس (HIMARS) می‌تواند اهدافی را تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری منهدم کند، اما قابلیت‌های جدید جنگ الکترونیک روسیه (EW) سیستم‌های هدف‌گیری هیمارس را غیرفعال […]

تینا مزدکی: سیستم پارازیت روسی که در زمین مستقر است، می‌تواند تداخل EW (جنگ الکترونیک) ایجاد کند. این امر مانع برقراری ارتباط سلاح‌ها با ماهواره‌ها برای هدایت آن‌ها به سمت اهداف می‌شود. هیمارس (HIMARS) می‌تواند اهدافی را تا فاصله ۳۰۰ کیلومتری منهدم کند، اما قابلیت‌های جدید جنگ الکترونیک روسیه (EW) سیستم‌های هدف‌گیری هیمارس را غیرفعال می‌کند.

این خبر برگرفته از ارزیابی محرمانه تسلیحات اوکراینی است که توسط The Post به‌دست ‌آمده است. جزئیات این نشان می‌دهد که چگونه اوکراین مجبور شده است استفاده از بسیاری از تسلیحات و کمک‌های غرب را به دلیل مشکلات هدف‌گیری متوقف کند. بر اساس این گزارش، توپخانه اکسکالیبر نیز که با GPS هدایت‌ می‌شود، تحت تأثیر سیستم‌های جدید EW روسیه قرار گرفته‌اند.

اعتراف اوکراینی‌ها به شکست آمریکا/ سیستم پارازیت روسی حریف می‌طلبد!

موشک‌انداز هیمارس چیست؟

ایالات‌متحده از همان اوایل حمله نظامی ویژه به اوکراین، تأمین سیستم‌های هیمارس را برای اوکراین آغاز کرد. این سیستم در ابتدا بسیار مؤثر بود. هیمارس موشک‌اندازی سوار بر کامیون است که می‌تواند طیف وسیعی از مهمات مختلف را ازجمله موشک‌های هدایت‌شونده با GPS شلیک کند. تحرک و انعطاف‌پذیری این سلاح، آن را به جنگ‌افزار بسیار مؤثری در درگیری‌های وسیع مانند اوکراین، افغانستان و جنگ داخلی سوریه تبدیل کرده است.

این موشک که برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ عملیاتی شد، می‌تواند برای پاسخ به شرایط متغیر در میدان نبرد، موقعیت خود را به‌سرعت تغییر دهد. البته این ویژگی‌ها تا زمانی خوب به نظر می‌رسید که روسیه نمی‌توانست راهی برای اختلال در سیستم‌های آن پیدا کند.

از طرفی اوکراین استفاده از گلوله‌های Excalibur را از سال گذشته و به دنبال از دست دادن پتانسیل خود و کاهش اثربخشی آن به ۱۰ درصد متوقف کرد. مقامات و پیمانکاران دفاعی ایالات‌متحده اکنون در حال بررسی علت و تلاش برای یافتن راه‌حلی برای مقابله با پارازیت EW روسیه هستند.

اعتراف اوکراینی‌ها به شکست آمریکا/ سیستم پارازیت روسی حریف می‌طلبد!

به گفته سخنگوی وزارت دفاع اوکراین، آن‌ها در این زمینه با پنتاگون همکاری نزدیک دارند و در صورت بروز مشکلات فنی، به‌سرعت به شرکای خود اطلاع می‌دهند تا اقدامات لازم را برای حل به‌موقع آن‌ها انجام دهند. اوکراین به‌طور منظم از کشورهای غربی کمک دریافت می‌کند و از سیستم‌های دیگری مانند سامانه موشکی تاکتیکی (ATACMS) برخوردار است که آسیب‌پذیری کمتری در برابر پارازیت دارد.

روسیه همچنین شبکه ماهواره‌ای استارلینک را که نیروهای اوکراینی برای اتصال به اینترنت به آن متکی هستند، با موفقیت مختل کرده است. وضعیت اینترنت به حدی بد شده که نیروهای اوکراینی در هفته‌های اخیر با افزایش توانمندی‌های روسیه در EW، با قطعی قابل‌توجهی مواجه شده‌اند.

وزیر دیجیتال اوکراین، هفته گذشته در مصاحبه‌ای اظهار داشت که استارلینک قبلاً در برابر پارازیت روسیه مقاومت کرده بود، اما به نظر می‌رسد فناوری آن اکنون پیچیده‌تر شده است؛ او بر این باور است که نیروهای روسیه از سیستم‌هایی استفاده می‌کنند که در حال آزمایش مکانیسم‌های مختلفی برای برهم زدن کیفیت اتصالات استارلینک است.

منبع: interestingengineering

۲۲۷۳۲۳

منبع: خبـرآنلاین

23 خرداد 1403

فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد

فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده! 23 خرداد 1403

تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!

تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟ 20 خرداد 1403

چرا خلبانان ریش نمی‌گذارند؟

اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانه‌ای در رابطه با مو‌های صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم می‌کند که پیش از انجام وظیفه مو‌های صورتشان را بتراشند.