«تابناک با تو» – خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با لپه و یا بدون آن تهیه کنید که این کاملا سلیقهای میباشد. این خورش بشدت خوشمزه و مجلسی است و شما میتوانید برای مهمانیها خود به راحتی تهیه کنید. شما میتوانید برای چاشنی […]
«تابناک با تو» – خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با لپه و یا بدون آن تهیه کنید که این کاملا سلیقهای میباشد.
این خورش بشدت خوشمزه و مجلسی است و شما میتوانید برای مهمانیها خود به راحتی تهیه کنید. شما میتوانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و یا حتی پودر آن استفاده کنید و طعم نهایی را به خورشت بدهید. همچنین میتوانید از بادمجان قلمی یا دلمهای استفاده کنید و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
لپه ۱/۲ پیمانه
غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی
مرحله اول: آماده سازی
اگر میخواهید لپه استفاده کنید باید لپه را برای ۱ ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم پز شود. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها از بین برود.
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
بادمجانها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن ریخته و بادمجانها را سرخ کنید. گوجهها را نیز بشورید و به صورت حلقهای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تفت دادن گوشت و پیاز
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشهای شود و بعد گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و در ادامه باید ادویهها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویهها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.
مرحله چهارم: پخت خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کیم تفت دهید. حالا باید بادمجانها و گوجه سرخ شده را به همراه ۱ پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا افتاده و لپه پخته شود و در نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه کنید و نمک خورش را تست کنید و بعد از جا افتادن سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده مجلسی و راحت
میتوانید از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
میتوانید در انتها برای تزیین از گوجه گیلاسی سرخ شده و کمی جعفری استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید کمی به بادمجانها ماست بزنید تا جذب روغن کمتری داشته باشد.
پارسی دی
فال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد
3 ماه قبلچرا خلبانان ریش نمیگذارند؟
3 ماه قبلفال و طالع بینی امروز ۲۳ خرداد
فال روزانه خود و عزیزان تان را در ادامه بخوانید.
تیپ شلخته مهمان فوتبالی صداوسیما روی آنتن زنده!
تصویری از محمدرضا مهدوی در صداوسیما و کت عجیب او در فضای مجازی پربازتاب شد.
چرا خلبانان ریش نمیگذارند؟
اگرچه این موضوع ربطی به مقررات اداره هوانوردی فدرال (FAA) ندارد، اما بسیاری از خطوط هوایی بزرگ جهان قوانین سختگیرانهای در رابطه با موهای صورت دارند. برای مثال، هواپیمایی آمریکن خلبانان را ملزم میکند که پیش از انجام وظیفه موهای صورتشان را بتراشند.