علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در گفتوگوی ویژه خبری با عنوان «لبنان در انتظار روزی تاریخی» در پاسخ به پرسشی درباره تحلیل وی از مراسم فردا گفت: علی القاعده به خاطر محبوبیت بسیار مرحوم شهیدحسن نصرالله که یک انسان بزرگ بود، بسیار تشییع باعظمتی خواهد شد. به گزارش «تابناک»، وی افزود: […]
علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در گفتوگوی ویژه خبری با عنوان «لبنان در انتظار روزی تاریخی» در پاسخ به پرسشی درباره تحلیل وی از مراسم فردا گفت: علی القاعده به خاطر محبوبیت بسیار مرحوم شهیدحسن نصرالله که یک انسان بزرگ بود، بسیار تشییع باعظمتی خواهد شد.
به گزارش «تابناک»، وی افزود: یکی از شخصیتهایی بود که جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و ستم و سیاهی داد. او کار بزرگی انجام داد. شاید در عصر حاضر هیچ ستمگری به اندازه رژیم صهیونیستی وجود ندارد که اینطور سفاکانه مردم را میکشد.
دلمشغولی سیدحسن نصرالله کل بشریت بود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مرحوم شهیدحسن نصرالله در تمام عمر مجاهدت در راه رفع این ستم از مردم کرد و فقط هم مردم لبنان نبود، او دل مشغولیاش کل بشریت بود.
وی با یادآوری جملهای از شهید سلیمانی با این مضمون که خود را مدافع یا سربازی هرفردی میدانست که به او ظلم میشود، اظهار کرد: شهیدحسن نصرالله واقعا نسبت به سرنوشت انسانها بسیار حساس و برای همه ملتها دلسوز و مخصوصاً نسبت به ایران و ملت ایران بسیار دلسوز بود.
مشاور رهبری انقلاب تاکید کرد: نکته بعدی بود که بسیار آدم منصفی بود و قدر دیگران را عزیز میدانست و به اندازهشان به بها میداد. منهای این ویژگی که گاهی کمتر سیاستمدارها دارند و گاهی مطلقگرایی یا گروهگرایی میکنند. در او هیچوقت این را ندیدم با اینکه در لبنان عظیمترین نیروی مقاومت را به وجود آورده بود، قدر دیگران را هم میدانست.
تضییع حقوق مسیحیان لبنان، خط قرمز نصرالله بود
لاریجانی تصریح کرد: مثلا به مسیحیان هم اعتنا میکرد و میگفت خط قرمز ما این است که حقوق آنها را ضایع نکنند. میفهمید شرایط را باید با عقلانیتی در لبنان و تضادهای درونی که دارند چطور تدبیر کند که آرامشی بر آنجا حاکم شود.
ندیدم نصرالله نسبت به کسانی که خصم او بودند بیاحترامی کند
وی یادآور شد: بسیار اخلاقگرا بود و شاید بیش از بیست ملاقات ۳ تا ۵ تا ۶ ساعته با او در اوج درگیریها داشتم. من واقعاً ندیدم نسبت به کسانی که خصم او بودند او جمله بیاحترامی داشته باشد. ممکن بود نقد میکرد، اما بسیار بااحترام نقل میکرد و حرف زشتی یا چیزی به کسی نسبت نمیداد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ویژگیهای رفتاری مشابه مرحوم سیدحسن مدرس در دوران سیاستورزی، ادامه داد: این ویژگی یک سیاستمدار پخته است که در بحرانها و در شرایط مختلف حد امور را رعایت کند. او واقعاً یک سیاستمدار یا یک مرد سیاسی بسیار پخته و ورزیده و در تراز یک سیاستمدار مسلمان بود.
تئوری دموکراسی در دنیا واژگون و مبتذل شد
مشاور رهبری انقلاب، صحنه سیاسی در دنیا را در حالت غیرعادلانه و غیرمعقول توصیف کرد و افزود: وضعیتی که در خود امریکا به وجود آمد؛ زمانی میگفتند سیاست باید بر آزادی اقتصاد نظارت کند تا از مسیرش خارج نشود، حالا یک الیگارشی به وجود آوردند که ثروتمندترین افراد دنیا بر سیاست نظارت میکنند و در دنیا تئوری دموکراسی واژگون و مبتذل شد.
لاریجانی ادامه داد: ما در دورانی زندگی میکنیم و اتفاقاتی رخ میدهد که نسبت به قرن هجدهم که پایهگذاری مثلاً دموکراسی در غرب با آرمانهایی انجام شده، درست ۱۸۰ درجه تغییر کرده ولی میگویند ما از دموکراسی و آزادی هم دفاع میکنیم.
وی تاکید کرد: واقعا عجیب است که خطی وجود دارد بین رژیم صهیونیستی و لبنان، آنور خط میگویند ما همهجور سلاح میدهیم و اینور خط را میگویند باید همهجانبه خلع سلاح شود که البته نمیتوانند این کار را بکنند، اما ببینید تمام این تئوری چهقدر ظالمانه است.
مشاور رهبر انقلاب یادآور شد: در غزه مهمترین مطلبی که نتانیاهو گفت این بود که باید حماس از بین برود. آیا الان از بین رفته است؟ پس با چه کسی مبادله میکنید؟ مخصوصاً صحنههایی که اینان با لباس نظامی میآیند، آبرو برای آنان نگذاشته است. پس شما این همه جنگیدید، این همه آدم کشتید، اما آنان که هنوز هستند.
وی تصریح کرد: گروگانهایتان را به شما تحویل میدهند؛ بنابراین معلوم است بسیار سازماندهی قوی دارند. نهایت بیآبرویی برای یک رژیم بسیار در غزه بمباران کرد و حرفهای بسیار زد، اما در نهایت با اینکه بسیار کشتند ولی سازمان حماس هنوز زنده است و جاهای امنی هم دارد. اینهمه آدم ریختید و آنجا را گرفتید، پس چهکار کردید. همین وضعیت درباره حزبالله هم هست.
لاریجانی تاکید کرد: وقتی یک جریان فکری بتواند بر قلوب تصرف داشته باشد، با کشتار و نظایرش، آن تفکر و آنجا تشدید میشود، کمااینکه الان در غزه همین است. مگر تهدید نکردند مردم غزه باید بیرون برود، کسی رفت؟ میتواند برود؟ بیرون میروند؟ نمیروند. چون هر خانواده بچههایشان و والدینشان کشته شدهاست، کجا برود؟ نمیتواند بروند. اگر در بین خودمان چنین حادثهای رخ میداد ما میتوانستیم سرزمینمان را ترک کنیم؟ آنان هم مثل ما هستند، سالهاست مجاهدت میکنند و در همین جریان غزه ۵۰ هزار نفرشان کشته شدند و بیش از اینها مجروح شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رفتار غرب سختافزارانه است و فکر میکنند با رفتار سختگیری مثلاً با جمادات طرف هستند! اینان انسان هستند و عواطف دارند و این عواطف نمیگذارد شما به آنان ستم کنید و میایستند جلوی شما.
دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود
زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر