به گزارش زیرنویس، ایسنا گزارش تصویری از استادیوم «شهید متقی» ساری منتشر کرده است. در توضیح گزارش نوشته شده است؛ این استادیوم حدود ۸۰ سال پیش و همزمان با ورزشگاه شیرودی ساخته شده است. به همین دلیل این استادیوم یکی از قدیمیترین ورزشگاههای کشور است.
خواننده این ستون اگر طرفدار فوتبال باشد و سناش هم قد بدهد، حتماً خاطرش هست که سال ۱۳۸۰ در دیدار بین شموشک نوشهر و پرسپولیس تهران بخشی از سکو و سقف این ورزشگاه بر سر تماشاچیها فرو ریخت و در ادامه این فرو ریختن دو نفر از هواداران جانشان را از دست دادند و عدهای صدمات جبرانناپذیری دیدند.
از آن سال به بعد مسئولان ورزش کشور بارها و بارها تصمیماتی جهت بازسازی ورزشگاه گرفتند. یک بار هم اواخر دهه نود بخشی از ورزشگاه را بازسازی کردند. مشخص نیست چه تحولاتی اتفاق میافتد که عملیات بازسازی جز به سکوی بتنی ضلع شمالی نمیرسد و کار رها میشود.
نمیدانم تا به حال تجربه حضور در یک استادیوم در شمال ایران را داشتهاید یا نه؟ از آنجایی که بیشتر این استادیومها در مرکز شهرهای شمالی و در بافت اصلی شهر است، هنگام برگزاری یک دیدار ورزشی چنان شوری به زندگی مردم میبخشد که بیا و ببین.
با این حال به هر دلیلی استادیوم شهید متقی به چنین روزی افتاده و مدتهاست بلااستفاده مانده است.
همه اینها به کنار، سوالی که هر بیننده بعد از دیدن این عکس به ذهنش میرسد این است که در سواحل دریای خزر، در جایی که اگر چوب خشک را در زمین بکارید سه روز بعد جوانه میزند و درخت میشود، متولیان ورزش این استان چطور توانستهاند چمن این ورزشگاه را به این روز دربیاورند؟
دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز میشود
زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر