اختلاف فاحش تجویز دارو در ایران با استاندارد جهانی
اختلاف فاحش تجویز دارو در ایران با استاندارد جهانی

محمد مهدی ناصحی در سومین همایش آموزشی مسئولان واحد سلامت خانواده و نظام ارجاع استانی بیمه سلامت که در ستاد این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: بیمه‌ها باید برای بیمه شدگان خود نقشه راه و برنامه داشته و فقط به فکر پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران نباشند. به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، وی ادامه […]

محمد مهدی ناصحی در سومین همایش آموزشی مسئولان واحد سلامت خانواده و نظام ارجاع استانی بیمه سلامت که در ستاد این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: بیمه‌ها باید برای بیمه شدگان خود نقشه راه و برنامه داشته و فقط به فکر پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران نباشند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: یکی از ابعاد بیمه‌های پایه سلامت، توجه به عدم آسیب رسیدن به سلامت و بیمار شدن افراد است و این سوال مطرح می‌شود که آیا بیمه‌ها نقشی در این زمینه دارند و نگاه متعالی به بیمه شدگان وجود دارد که باید سلامت او حفظ شود؟ آیا مسیر مشخصی برای بیمه شدگان در نظام سلامت ترسیم شده و تیم پزشکی خانواده در کنار او حضور دارند تا از بیمه‌شدگان حمایت کنند؟ یکی از نگاه‌های پزشکی خانواده این است که یک مشاور امین در کنار بیمه شدگان حضور داشته و از مسیر سلامت او حمایت کند.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: در همین راستا، معاونت پیشگیری در سازمان بیمه سلامت تشکیل و برنامه‌هایی در این زمینه تدوین شد تا هم جامعه پزشکی و هم مردم در راستای حفاظت از سلامت همراهی کنند. میانگین هر نسخه در کشور، ۴.۲ قلم دارو است در حالی‌که استاندارد جهانی، ۱.۶ تا ۱.۹ قلم دارو در هر نسخه است و از طرفی مداخلات غیر ضروری درمانی برای بیماران تجویز و انجام می‌شود که می‌توانند برای بیمه شدگان آسیب رسان باشند.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر