محمد غلامحسینی، کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر روند بازار سرمایه را از دیدگاه شاخصی بررسی کنیم باید گفت که طبق پیشبینی گذشته این انتظار وجود داشت که در آبان ۱۴۰۳ یک کف ماژور را در بازار مشاهده کنیم که همین اتفاق نیز رقم خورد. به گزارش «تابناک» به نقل از صدایبورس. وی افزود: بازار رشد […]
محمد غلامحسینی، کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر روند بازار سرمایه را از دیدگاه شاخصی بررسی کنیم باید گفت که طبق پیشبینی گذشته این انتظار وجود داشت که در آبان ۱۴۰۳ یک کف ماژور را در بازار مشاهده کنیم که همین اتفاق نیز رقم خورد.
به گزارش «تابناک» به نقل از صدایبورس. وی افزود: بازار رشد کوتاه مدت خوبی را تجربه کرد که بیشتر در سهم های شاخص ساز این رشد محسوس بود. شاخص کل از محدوده ۲ تا ۳ میلیون واحد در کوتاه مدت روند صعودی به خود گفت. شاخص هم وزن نیز نسبت به شاخصکل مقداری عقب تر این روند را ادامه داد. اما اگر قرار باشد سیکل گذشته تکرار شود این انتظار میرود که تا اردیبهشت سال آینده روند صعودی بازار ادامه پیدا کند.
کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: تداوم روند صعودی تا اردیبهشت نیازمند اصلاحات قیمتی و زمانی در کوتاه مدت است. حمایت هایی که در شاخص ها وجود دارد باید بررسی شود. در شاخص کل محدوده ۲ میلیون و ۷۰۰ تا ۲ میلیون و ۸۵۰ یک حمایت استاتیک است که محدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار واحد میتواند مهم تر باشد.
غلامحسینی در رابطه با شاخص هموزن گفت: در شاخص هم وزن نیز به تازگی سقف سال ۱۴۰۳ را مشاهده کردیم که به سمت بالا شکسته شد. محدوده ۸۷۰ هزار واحد درحال حاضر تبدیل به یک حمایت بسیار جدی شده است. بعید نیست بازار نیاز داشته باشد که مجدد به این محدوده حمایتی نزدیکی شود و از آنجا برای یک رشد دیگر و پایدار تر آماده شود.
کارشناس بازار سرمایه با مثالی سهمهای شاخص ساز بازار را بررسی کرد و ادامه داد: اگر سهم های شاخص ساز بازار را بررسی کنیم به عنوان مثال ایرانخودرو، فولاد مبارکه، شستا و… با افزایش عرضه ها تقریبا بین ۲ تا ۵ درصد پایین تر از قیمتشان از حمایت معتبری برخوردارند. مثلاً ایرانخودرو ۳۴۰ تا ۳۶۰ تومانی را میتوانیم یک حمایت داینامیک قوی در نظر بگیریم.
وی تاکید کرد: محدوده ۱۳۰ تا ۱۳۵ شستا نیز یک حمایت کوتاه مدت به شمار میرود. فولاد مبارکه به واسطه اینکه یک کانال صعودی را از نظر تکنیکالی شکسته میتوان محدوده ۵۵۰ تا ۵۷۰ هزار واحد آن را پولبک و یک حمایت بسیار جدی در نظر گرفت.
غلامحسینی پیشبینی خود از هفته آینده بورس را اینگونه بیان کرد: به علت. حمایت های کوتاه مدت سهم های شاخص ساز، هفته آینده را میتوان به دو بخش نیمه اول« افزایش هیجانات» و نیمه. دوم «افزایش تقاضا» تقسیم کرد. به نظر میرسد در ماه های آینده شاهد آن باشیم که سهم های کوچکتر بازار از بازدهی بالایی نسبت به سهم های دیگر برخوردار شوند.
کارشناس بازار سرمایه در پایان به گروه های جامانده از بازار اشاره کرد و گفت: گروه هایی که از رشد های بازار جامانده اند، دارویی، غذایی و قندی ها هستند که میتوان این گروه ها را بیشتر مورد بررسی قرار داد. مخصوصا گروه غذایی که نسبت به بازار عقب هستند از سهم های پر پتانسیل برای خرید و سرمایه گذاری در آینده هستند.