بازار داغ جراحیهای زیبایی به ویژه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی روز به روز شکل و رنگ جدیدی به خود میگیرد و تبلیغات اغواکننده برای زیا شدن از کف سر تا کف پا را فرا گرفته است. به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، گویی قرار است یک انسان را به جراح زیبایی تحویل […]
بازار داغ جراحیهای زیبایی به ویژه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی روز به روز شکل و رنگ جدیدی به خود میگیرد و تبلیغات اغواکننده برای زیا شدن از کف سر تا کف پا را فرا گرفته است.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، گویی قرار است یک انسان را به جراح زیبایی تحویل دهند و یک فرد دیگر را با شکل و شمایل جدید تحویل بگیرند.جراحی زیبایی یکی از پردرآمدترین رشته های پزشکی است و همین درآمد بالا باعث شده تا افراد پزشک نما و فاقد هرگونه صلاحیت علمی خود را مجاز بدانند تا در این حوزه ورود پیدا کنند.
فرناز مشیری، عضو انجمن متخصصین زنان ایران با بیان اینکه امروزه تبلیغات و اقدامات مداخلهای برای زیبایی زنان، به ویژه در نواحی تناسلی و خصوصی با گسترش فراوان در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی روبرو است، گفت: متاسفانه برخی مردم فضای مجازی به خصوص اینستاگرام، تلگرام و برخی سایتها را به عنوان یک مرجع قابل اعتماد و استناد در امور زیبایی خود انتخاب میکنند که این موضوع خطرناک خواهد بود.
وی افزود: اگر چه به اعتقاد من انجام کارهای زیبایی در برخی افراد لازم و ضروری است اما اینکار نباید به هر قیمتی صورت گیرد بخصوص که نظارت دقیق و مناسبی بر روند تبلیغات در شبکه های اجتماعی وجود ندارد.
این متخصص جراحی زنان گفت: امروزه شاهد تبلیغات وسیع و هدفمند برای انجام تزریقات چربی، ژل، بوتاکس، لیفت با نخ، لیفت با انواع دستگاههای اختصاصی پوست… در نواحی خصوصی و تناسلی زنان به منظور جوانسازی هستیم که در مکانهایی غیر از مراکز درمانی و مراکز غیر مجاز مانند آرایشگاهها ارائه میشود و اعتماد به آن میتواند با پیامدهای غیر قابل جبرانی همراه باشد.
مشیری گفت: شاید این مساله بتواند به عنوان یکی از راهکارهای تحکیم خانواده و تعلق خاطر بیشتر زوجین به یکدیگر باشد چون هر چه احساس روحی افراد بواسطه رسیدگی به مسائل ظاهری و زیبایی بهتر باشد نتایج خوب و اثر بخشی بهمراه خواهد داشت، «اما نه به هر قیمت!»
این جراح زنان ضمن تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری، افزود: باید نسبت به هر اقدامی که از سست شدن بنیاد خانواده جلوگیری میکند توجه داشت؛ یکی از ابزارهای تحکیم روابط زناشویی همین اقدامات زیبایی است؛ ولی به شرطی که منبع ارائه دهنده این خدمت فرد قابل اعتماد و دارای تجربه و دانش کافی باشد.
این جراح متخصص زنان، زایمان، نازایی و لاپاروسکوپی با بیان اینکه مردم نباید در شبکه های اجتماعی، فضای مجازی، آرایشگاهها و مکانهایی که فاقد هر گونه مجوز ارائه خدمات درمانی است به دنبال درمانگر خود باشند، افزود: اعتماد کردن به بلاگرها با تبلیغات اینستاگرامی که هیچ اعتمادی به اصالت و صحت آن نداریم، اشتباه بزرگ و تهدید سلامت و زیبایی خواهد بود.
مشیری گفت: شاهد تبلیغات وسیعی در مورد زیبا سازی نواحی خصوصی و تناسلی بانوان و یا اقداماتی مانند لابیاپلاستی، تنگ کردن مجاری تناسلی، سفید سازی کشاله ران و پوست نواحی تناسلی، تزریق ژل وچربی، کشیدن نخ، جوانسازی و… در فضای مجازی هستیم که عواقب و پیامدهای جبران ناپذیری به همراه دارد؛ گاهی عواقب بد عمل کردن آنقدر شدید و وسیع است که شاید با هیچ راهکاری قابل رفع نباشد! پس خواهش میکنیم بیشترهوشیار باشید.
وی افزود: آسیب به نقاط حساس در نواحی زنانگی، آسیب به غدد لنفاوی و تخریب بافت، همچنین نکروز (مردن بافت) و اختلال در خون رسانی و سیاه شدن بافت مورد نظر، خون ریزیهای وسیع در این نواحی، بخشی از عوارض مداخلات افراد فاقد صلاحیت در مکانهای غیر مجاز است.
مشیری یادآور شد: متاسفانه گاهی مواردی رخ میدهد که مجبوریم بخشی از اندام تناسلی یک زن را به خاطر آسیب وسیع در اثر مداخله برای اقدامات زیبایی، جراحی و حذف کنیم؛ پس به بانوانی که با بهانه ارزان بودن به مراکز فاقد پزشک و بدون مجوز درمانی میروند، هشدار جدی می دهیم.