ایرانی‌ها در سال چقدر نان می‌خورند؟
ایرانی‌ها در سال چقدر نان می‌خورند؟

وی در ادامه بیان کرد: ۹۴ درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها ۶ درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند. به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر […]

وی در ادامه بیان کرد: ۹۴ درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها ۶ درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر از نان‌های سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آن‌ها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام می‌شود.

وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نان‌های سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ به‌ویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.

+