به گزارش تابناک باتو ــ به تازگی یک داستان جنجالی در مورد آهنگ محبوب کودکان «آیا مرد مافین (کلوچه) را میشناسید؟» منتشر شده است که ظاهراً داستان یک قاتل زنجیرهای قرن شانزدهمی به نام «فردریک توماس لینوود» را در پشت اشعار خود پنهان کردهاست. آیا این ادعا درست است یا فقط یک افسانه است که […]
به گزارش تابناک باتو ــ به تازگی یک داستان جنجالی در مورد آهنگ محبوب کودکان «آیا مرد مافین (کلوچه) را میشناسید؟» منتشر شده است که ظاهراً داستان یک قاتل زنجیرهای قرن شانزدهمی به نام «فردریک توماس لینوود» را در پشت اشعار خود پنهان کردهاست.
آیا این ادعا درست است یا فقط یک افسانه است که میخواهد سایهای تاریک را روی خاطرات دوران کودکی بخشی از بچههای جهان بیندازد؟
این شایعه با انتشار یک فیلم در تیکتاک شروع شد و یکی از حسابهای کاربری ادعا کرد که «مرد مافین» یک شخصیت خیالی نیست، بلکه قاتلی بوده است که با استفاده از محصولات پخته شده وسوسهانگیز، کودکان را قبل از کشتن فریب میدادهاست.
این ادعا توسط برخی منابع مورد بررسی قرار گرفت که نشاندهنده عدم وجود هرگونه مدرک تاریخی دال بر جنایات ادعایی بود.
بررسیها نشان میدهد که منبع داستان ممکن است وبسایت «آنسیکلوپدیا» که به خاطر محتوای طنز و اطلاعات ساختگی شهرت دارد باشد.
حتی عکس استفاده شده در داستان که گفته می شود متعلق به « مرد مافینی جنایتکار» است، عکس پیتر ساتکلیف، معروف به قاتل یورکشایر است که به کشتن زنان در دهه ۱۹۷۰ محکوم شد.
به گفته محققان، آهنگ «Muffin Man» نخستینبار در یک دستنوشته انگلیسی در سال ۱۸۲۰ که در کتابخانهای در دانشگاه آکسفورد نگهداری میشد، پیدا شد.
علیرغم ادعاهایی مبنی بر ارتباط آن با قاتل قرن شانزدهم، این آهنگ اغلب به فروشندههای نانوایی قرنهای ۱۸ و ۱۹ در مناطق مختلف انگلیس اشاره دارد.
در قرن هجدهم، «مرد مافین» یک کمدین محبوب در صحنه لندن بود و این ممکن است الهام بخش این آهنگ باشد. همچنین یک نسخه هلندی از آهنگ با عنوان «مرد صدفی» وجود دارد.
ترانه مرد مافینی، مثل همه ترانههای کودکانه زمان خودش منطق روایی ندارد و عجیب و غریب است و به تازگی هم همانطور که اشاره شد دستخوش شایعات شدهاست.