آیا خوردن خیارهای توخالی خطرناک است؟
آیا خوردن خیارهای توخالی خطرناک است؟

خیارهای توخالی به‌طور کلی برای خوردن بی‌خطر هستند. به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ الهه عسکری اظهار کرد: خیار یک سبزی مهم است که در سراسر جهان مصرف می‌شود. وی ادامه داد: قلب توخالی که به آن ترک داخلی یا حفره میوه نیز می‌گویند معمولاً به صورت ترک در مرکز خیار ظاهر می شود، […]

آیا خوردن خیارهای توخالی خطرناک است؟

خیارهای توخالی به‌طور کلی برای خوردن بی‌خطر هستند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ الهه عسکری اظهار کرد: خیار یک سبزی مهم است که در سراسر جهان مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: قلب توخالی که به آن ترک داخلی یا حفره میوه نیز می‌گویند معمولاً به صورت ترک در مرکز خیار ظاهر می شود، اما ظاهر آن طبیعی است. قلب توخالی نوعی نقص فیزیولوژیکی است که عملکرد، کیفیت و ارزش اقتصادی خیار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عسکری بیان کرد: تشکیل قلب توخالی مربوط به شرایط رشد و ویژگی های ژنتیکی بوده و ممکن است دلیل آن در گونه‌های مختلف یکسان نباشد.

 

+